Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Вирушити в подорож по дизайнерському маршруту

04.10.2018

Для будь-якого початківця і утвердився в професії дизайнера, який хоче розвиватися далі, стати більш креативніше і отримати натхнення завжди актуально основний напрямок - батьківщина більшості метрів дизайну і законодавців правил - Італія.

Дизайн-виставки в Мілані та Римі дають величезний обсяг інформації, знайомства з колегами, новинками предметного дизайну і концепціями розвитку ринку, шокуючі інсталяції та захоплюючі майстер-класи, а найголовніше - це враження і натхнення на свої нові проекти. Пізнавати естетику класики і пам'ятники Відродження дизайнерам допомагають подорожі по Тоскані. Жоден дизайнер не зможе проїхати повз Флоренції, і доброго не споживав дух старої республіки, де збереглася монументальність і експресія істинно італійського середньовіччя.

Фойє готелю Four Seasons 5 *, Флоренція

У Флоренції обов'язковим до відвідування є галерея Уффіці, що зберегла полотна Леонардо да Вінчі, Сандро Боттічеллі і його безцінну картину «Народження Венери», Рафаеля і Рембрандта, а також шедеври Мікеланджело (Michelangelo) і Тиціана.

Villa Cornaro, Венеція

Більше одкровень і фантазії з'явиться в Венеції. Відвідування фабрики майстрів муранського скла буде також вельми цікавим.

Про дизайн кухонь можна все дізнатися в представництвах багатьох провідних виробників в Мілані.

Любителям стилю бохо слід відправитися в Індію, але не тільки заради відпочинку на узбережжі Гоа, а в екскурсію «Золотий трикутник» по Центральній Індії. Фанатам екзотичних етнічних стилів в інтер'єрі та відповідного декору рекомендуємо побачити як шиються ручної роботи килими в Узбекистані, як виготовляються з рідкісних порід дерев комоди і предмети декору у В'єтнамі і Таїланді, як, наприклад, це робить дизайнер Александер Ламонт .


Розкішний готель Rixos Saadiyat Island, відкритий недавно в Абу-Дабі, - яскравий приклад марокканського стилю, а єгипетський стиль представлений в інтер'єрі вілли Крістіана Лубутена

 
Якщо вас цікавить стиль хай-тек і футуризм, то ваш шлях може лежати на Середній Схід і відвідати 4 футуристичних об'єкта майбутнього . В ОАЕ, Катарі і в Китаї величезна кількість hi-tech будівель, які були побудовані архітектурному бюро Захи Хадід і MVDRV, як наприклад космічний дизайн бібліотеки в Тяньцзінь.

Зупинившись в номерах запроектованих ними готелів, вас будуть супроводжувати відчуття, що ви знімаєтеся в головній ролі якогось фантастичного фільму про космічні подорожі і згодом, ймовірно, ви створите свою лінію меблів в дусі і стилістиці Каріма Рашида . Наприклад, меню на вечерю, заставка на стіни і аудіо-супровід можуть вибиратися через певний WEB додаток, а в номерах одного японського готелю присутні піжами з діагностикою рівня цукру в крові.

І, звичайно ж, не варто забувати про головні події в Європі - Стокгольмської тижня дизайну, щоб бути в курсі новинок скандинавського стилю інтер'єрів, а також Dutch Design Week в Ейндховені і грандіозна подія Maison & Objet в Парижі.

Автор статті - головний редактор інтернет-видання про дизайн «4ROOM.UA» Альона Булат

 

Поділитися: