Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Гігантський hightech аеропорт в Китаї

21.04.2018

За ескізами легендарного архітектора Захи Хадід, яку зараз представляє бюро Zaha Hadid Architects, був спроектований найбільший в світі аеропорт. Його планують побудувати в Пекіні, в Китаї до 2019 року.

Основною функцією нового аеропорту буде виконання вимоги розвантажити обсяг потоку туристів через діючий міжнародний пекінський аеропорт, розташований в північно-східному передмісті. Бюро Захі Хадід виграло право на будівництво цього футуристичного аеропорту в конкурсі архітектури та дизайну ще в 2015 році.
Гігантські масштаби проекту, унікальний футуристичний дизайн хайтек і сам скелет цього об'єкта, схожий на молекулярне з'єднання, дуже вражають.

Новий Beijing Daxing International Airport площею 313 000 кв. м. Сталева конструкція його термінальних будівель складається з п'яти секцій, що нагадують птаха фенікс, який розкриває свої потужні крила.
За словами представників підрядника Beijing Construction Engineering Group, що здійснює будівництво цього грандіозного проекту, в конструкції цих п'яти "крил" будуть використовуватися етнічні зображення з китайської культури, такі як шовк, чай, фарфор, сільськогосподарські поля та китайські сади.
Вони стверджують, що відстань від далекого кінця кожного крила до центру будівлі складе менше 600 метрів, а це відрізняє аеропорт Beijing Daxing від більшості великих міжнародних аеропортів і є необхідною умовою для пасажирів, які розраховують поїздки на великі відстані.
Новий аеропорт розрахований на доставку до 72 мільйонів пасажирів і буде обслуговувати 2 мільйони тонн вантажів на рік до 2025 року. Він буде мати чотири злітно-посадочні смуги і вміщати 620 000 рейсів в рік. Після більш пізніх розширень і відновлень аеропорт зможе обробляти 100 мільйонів пасажирів і 4 мільйони тонн вантажів на рік.
China Eastern Airlines, одна з трьох найбільших авіакомпаній в світі, недавно оголосила, що в новому аеропорту буде побудована основна її база в розмірі 13,2 млрд. Юанів (1,9 млрд. Доларів США), де будуть обслуговуватися її потужності і будуть створені умови для розміщення співробітників компанії. Авіакомпанія націлена на те, щоб виконувати від 150 до 200 рейсів з нового аеропорту, обслуговуючи свої міжнародні напрямки в Америці, Європі, Австралії, Південно-Східної та Північно-Східної Азії.

Поділитися: