Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Коштовне каміння та мінерали в інтер'єрі

11.03.2018

Новий тренд сезону 2018 року - для дизайну розкішних апартаментів використовувати різноманітність натурального каменю або декорувати інтер'єр за матеріалами, що імітують дорогоцінне каміння та мінерали, також звані в народі самоцвітами. Ми вже писали в попередніх наших статтях про так полюбився з давніх часів мармурі " Мармур в інтер'єрі - розкіш і естетика " і про вишукані інтер'єрах, декорованих оніксом - " Онікс в інтер'єрі ". Можливо, багато хто припускає, що це занадто дороге задоволення, але той, хто цінує оригінальність і неповторність свого простору, натуральність матеріалів і красу справжнього багатства - надр землі, той розуміє, що не завжди ціна грає роль. Походження мінералів подібно походженням людини - це визначено природою і дається людині Землею. Зароджуючись глибоко під землею або в скелях, натуральний камінь має свою багатотисячну історію життя до того, як стати матеріалом в інтер'єрі. Вченими так і не спростовано, випромінює чи мінерал свою певну енергетику, про яку так багато говорили з давніх віків, або просто виступає красивим аксесуаром. Але наші давні предки були переконані в тому, що мінерали, кожен по своєму, допомагають людині в його здоров'я, дають удачу в його життєдіяльності або застерігають від подій. У будь-якому випадку природні мінерали випромінюють незвичайну красу. Величезна індустрія коштовностей розвивається щороку, виробляючи в найдрібніших розмірах камені для прикрас. Справжні ж цінителі каменів оточують себе натуральним каменем не в прикрасах, а в інтер'єрі.
Після онікса і мармуру користується попитом обробка стін і колон травертином, рідше - малахітом або бурштином. Стільниці для журнальних столиків, кухні, рамки для дзеркал, каміни і інші предмети меблів, все частіше виготовляються на замовлення з мінералами, зокрема, з агатом, бірюзою, бурштином, лазуритом або амгонітом. Завдяки своєму великому колірному діапазону мінерали органічні з будь-яким декором і меблями і зможуть доповнити будь-який стиль інтер'єру, запалюючи його яскравими еклектичними фарбами.
Особливу цінність і магічне зачарування є меблі і предмети мистецтва з малахіту, вони перетворюють будь-який інтер'єр в шикарні королівські покої. Якщо ви не можете встояти перед спокусою цього таємничого каменю, зверніть увагу на продукцію італійського монобренду "Baldi", заснований ще в 1867 році. Для справжніх цінителів малахіту вони випустили оригінальні столики, які зможуть доповнити помпезний історичний інтер'єр, неймовірно чарівну ванну з малахіту з позолоченими ніжками, дизайн якої виконав Luca Bojola і оцінюється вона в 222.000 доларів.

А рідкісний екземпляр фортепіано від Baldi тепер стане дорогоцінним предметом мистецтва на майбутні кілька століть. Такі ж ванни і фортепіано вони випустили і вироблені повністю з аметисту.

Дизайн готелю високого класу Boutique Hotel в Нью-Йорку виконаний в розкішному гламурному стилі, тут стіни декоровані дорогоцінним камінням.
Італійська компанія "Антоліні" (Аntolini) випустила колекцію Preciouston, в якій використовуються дорогоцінні камені в інтер'єрі. Кухня, басейни і спальні в Агаті і аметисті - сліпучі твори мистецтва.
Американський виробник світильників випустив Rock Crystal Lamps, де ніжки настільних ламп декоровані мінералами - кварцом або аметистами, вартістю від 5069 доларів.
Постачальники розкоші "Koket Love Happens" можуть декорувати натуральним каменем інтер'єр будь-якого готелю або приватного будинку, а також прикрасити вишуканими предметами інтер'єру класу люкс - світильниками, дзеркалами, антикваріатом, меблями в найдорожчих матеріалах, як, наприклад, шкірою, натуральним хутром і т. д.

Поділитися: