Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Зірковий декоратор Мартин Лоуренс Буллард

26.08.2018

Декоратор інтер'єрів Мартін Лоуренс Буллард (Martyn Lawrence Bullard) народився у Великобританії і закінчив Королівську академію мистецтв в Лондоні, а потім вирішив стати актором і підкорити Голлівуд. Але акторська кар'єра не склалася, а знайомство з голлівудськими зірками, зокрема з Елтоном Джоном, допомогла йому стати американським дизайнером, та не просто отримувати замовлення, а постійно оформляти інтер'єри знаменитим і багатим. Так, він став потрапляти в список сотні кращих декораторів за версією американського журналу AD, а його зоряними клієнтами стали сусіди по маєтку на голлівудських пагорбах Едвард Нортон і Крістіна Агілера, Шер, сестри Кардашьян, Оззі Осборн, Єва Мендес і, власне, сам Елтон Джон .
Декори інтер'єрів від Мартіна Лоуренса виходять яскравими з бурлеском, зі змішаними стилями і різними етнічними мотивами і складними орнаментами, соковитими колірними палітрами, які відображають багатогранність і емоційність характеру самого декоратора. Буллард вважає, що його інтер'єри - це кращі твори еклектики, що поєднують в собі різні стилі і епохи, що демонструють різні культури, які вразили його в подорожах, наприклад, культури Марокко, Індії, Франції та Африки.
Вельми дивним вийшов інтер'єр Мартіна Лоуренса Булларда для співачки Шер в Лос-Анджелесі. Для неї він створив справжній палац Шахерезади з казки «1000 і однієї ночі». Марокканський стиль в цьому розкішному просторі, майстерно оформлений в деталях, підкреслює характер самої співачки. У всіх кімнатах стіни оббиті дерев'яними панелями з різьбленням, пишними нішами і прорізами, елементами з каменю, килимами, тканинами, яскравими фарбами, великою кількістю візерунків і декору в арабській стилістиці. Етнічна меблі виготовлені з дорогих сортів дерев і виглядає казково завдяки майстерному плетіння натуральних волокон, таких як бамбуковий очерет або пальмове листя. Ліжко в спальні вкрита миготливим дорогоцінним шовком, доповнюють богемність декору подушки з парчі, пропоновані в різних пастельних бежевих кольорах, які надають відтінки та інтенсивність кольору загальному сприйняттю інтер'єру. Благородно виліплені статуетки зі слонової кістки, нефритові камені ще більше прикрасили царську спальню.
В інтер'єрі Елтона Джона на Беверлі-Хіллс, оформленому Мартіном Буллард в стилі авангард, багато соковитих різнокольорових рішень і ексклюзивної дизайнерських меблів і творів мистецтва, які музикант дуже любить.
Найбарвистішою і найдорожчою роботою Булларда з великою кількістю насичених кольорів декору і антикваріатом є декорування бутік-готелю Chateau Gutsch в Люцерні для російського олігарха Євгена Лебедєва. Декор виконаний імітує інтер'єри баварського замку Нойшванштайн.

Поділитися:
Товари з вітрини