Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Фредерік Мешіш маестро історичних інтер єрів

02.04.2018

Фредерік Мешіш (Méchiche Frédéric) - французький декоратор і дизайнер, візитівкою якого є класичні та історичні французькі стилі інтер'єру. У його руках будь-який простір, навіть вкрай убогий, перетворюється в античну віллу або середньовічний замок. У портфоліо робіт Фредеріка Мешіша представлені оформлені екстравагантні інтер'єри, які варто виділити: старовинна садиба в Швейцарії, вілла в чорно-білому арт-деко в Сан-Тропе, пентхаус в Бейруті, а також бутік-готелі і представницького класу яхти.
Готичний інтер'єр в старовинному будинку в Швейцарії
Цей занедбаний будинок спочатку був старою хатинкою в швейцарському селі. Мешіш зніс всі перегородки в старому будинку, отримавши повністю відкритий простір, з яким вже в подальшому можна було б працювати, створюючи арки, каміни, сходи і т.д.

Він продумав кожну дрібницю, привіз і викупив кожну деталь з дизайнерських колекцій і з аукціонів, і тим самим перетворив спустошений будинок в фантастичний готичний інтер'єр середньовічного замку 18 століття.

Стіни кремового тону прикрашені розписом з використанням техніки гризайль, склепінні арки між кімнатами, стельові балки з натурального дерева, ковані гвинтові сходи.

Стилістика їдальні дуже нагадує кадр із серіалу "Гра престолів" з каміном і великим, що стоять посередині кімнати, трапезним столом XVII століття, виготовленим з масиву дерева, все це навмисно відтворено зістареним під 18 століття, але складається таке відчуття, що цьому інтер'єру дійсно кілька століть.

Інтер'єр ванної кімнати виконаний в стилі Директорії. На стіні створюється антураж панель з вінтажною гравюрою XIX століття.
Шикарний пентхаус на 22-23 поверсі житлового комплексу в Бейруті, Ліван
Вітальня виконана в змішаному стилі ампір і ренесанс, велика кількість мармуру, кілька круглих доричних колон і дорогі меблі у відповідному стилі створюють розкішний інтер'єр.

Також гігантських розмірів з високою стелею вітальню прикрашають 4 граціозних статуї, це точні копії стоять в Версалі "Чотирьох пір року" Жирардона.

  

Який же класичний інтер'єр без антикваріату?

У вітальні розміщується стіл вишуканою ручної роботи італійських майстрів XVIII століття, безліч античних бюстів і вази з порфіру.
Апартаменти на авеню Монтень в Парижі
У створеному Мешішем інтер'єрі стилю ампір апартаментів в Парижі знову читається почерк маестро.

Старовинні колекційні меблі, латунні і бронзові світильники, білі колони і мармур в декорі кімнат відразу переносять нас у часи Наполеона.

 

Поділитися: