Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Зелений колір в інтер'єрі бохо

31.08.2018

Яскравий і виразний стиль бохо, або як ще його називають бохо-шик, продовжує розвиватися в сучасному інтер'єрі і завойовувати прихильників своєю філософією богемності. Дизайнери задають тренди на певні аксесуари і меблі в інтер'єрі.

Панорамні шпалери Festival, колекція Voyages Voyages від Жана-Поля Готьє, Lelievre.
Виготовляються спеціально для оформлення стилю бохо шпалери з певним принтом і забарвленням, керамічна плитка, килими, тканини для штор і, звичайно ж, оббивка меблів.

Плитка Corrispondenza, Сeramica Bardelli в студії Dimore.
Продовжує формуватися і різноманітність кольорової палітри сучасного бохо. Як відомо, спадщина культури хіпі бохо-шик передається соковитими малиновими і жовтими квітами 70-х років з строкатими орнаментами, геометричними патернами і етнічними візерунками. Шпалери Arcadia, колекція Contemporary від Wall & Decò.

Шпалери Chloris, Londonart. Диз. Альба Феррарі.
Еклектична суміш різних тонів для інтер'єру бохо буде неповною без насиченого зеленого кольору. Ставку на зелений зробили дизайнери остаточно в 2017 році після того, як Pantone назвав смарагдовий - кольором року.

Керамічна плитка Plumage, диз. К. Челестино, BottegaNove.

Плитка Brazilian Agata Blu, диз. Фернандо і Умберто Кампана, Bisazza. «Таким чином, зелений колір зазначений, як кращий колір нашого покоління, тому тенденція, звана« біофілія», тропічні мотиви і папуги знайшли своє відображення в сучасному інтер'єрі.» - стверджує Анни Маррс, продюсер виставки Leisure & Culture Dundee.
Основна тенденція в інтер'єрі бохо - це насичена палітра колаборації кількох яскравих тонів, яка витісняє ніжні пастельні тони, що здаються бляклими і нудними. Світ хоче бурхливих емоцій, уяви і подій, тому це і проявляється в строкатих фарбах навколишнього нас простору.

Шпалери в стилі бохо від Christian Lacroix Maison, Колекція Histoires Naturelles.

«Нам просто життєво необхідні інтенсивні тони, тому що ми живемо в епоху інтенсивного способу життя. М'які пастельні тони в бохо не відображають наш природний лайфстайл, тому приготуйтеся до стиглих палітрами зеленого, іржаво-червоного і яскраво-синього», - каже Літріс Айсман, виконавчий директор Pantone Color Institute. Також, за словами Айсман, зелений - це колір здоров'я, тому всі овочеві відтінки, які межують з «кольором селери», рекомендуються для взяття за основу професіоналам в дизайні і любителям інтер'єрів.

Поділитися:
Товари з вітрини