Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Dolce&Gabbana і Smeg представлять на виставці серію кухонної техніки

13.04.2018

Італійські експерти з світів високої моди і дизайну Dolce & Gabbana і виробник техніки Smeg об'єдналися для створення нової колекції красивих і яскравих предметів для кухні - дрібної побутової техніки "Sicily Is My Love", яку представлять в цьому році на виставці i Saloni 2018 і Eurocucina 2018 в Мілані. Це не єдиний раз, коли дизайнерський дует поєднав спільні зусилля.
Слідом за торішнім успіхом, коли SMEG і Dolce & Gabbana об'єдналися, щоб реалізувати 100 унікальних ручних холодильників для виставки Salone del Mobile в Мілані, в цьому році співпраця була зосереджена на невеликих продуктах, таких як тостери, соковижималки для цитрусових, кави-машини, чайники , блендери, міксери і т.д. Після демонстрації на торішній виставці, холодильники продовжують продаватися з осені минулого року невеликим накладом, адже вартість в 50 000 доларів - досить не масове напрямок продажів, але тепер доступний більш доступний сегмент у вигляді тих же тостерів або соковижималок, які вже можна придбати, оформивши попереднє замовлення на Neiman Marcus.
Всі вироби нової колекції Sicily Is My Love прикрашені відображають інтерпретаціями веселого і дихаючого своєю самобутністю сицилійського фольклору. У цих предметах переважають вогненно-червоні, руді тони і біло-блакитні, навіяні малюнками майоліки Кальтаджіроне. покриті квітковими, листовими, лимонними, грушевими і вишневими візерунками, які обрамлені трикутними мотивами, відомими як Кроче - це набір сицилійських прикрас, які часто зустрічаються в творах Доменіко Дольче і Стефано Габбани. Разом з Кроче, прилади покриті ніжними квітковими мотивами і захоплюючими пейзажами гори Етна, оточеній орнаментальними фризами і декоративним листям аканта, образами міфологічних героїв, а також пейзажами руїн грецького храму Кастора і Поллукса в Долині храмів. Всі ці теми і декоративні символи невід'ємно пов'язані з Сицилією і є важливими аспектами естетики Доменіко Дольче і Стефано Габбани, адже насправді ці дизайнери родом із сонячної Сицилії.
Кухня Південної Італії - візитна картка цього колоритного держави, а її рецепти традиційних страв - це тягне сила, до якої завжди повернеться серце і душа, і, незважаючи на приналежність двох компаній до різним творчим секторам, вони пов'язані сильними цінностями єдиного бренду "Made in Italy ".

Уже з 17 квітня 2018 року в Міланському старовинній будівлі Giureconsulti і в павільйонах виставкового комплексу Rho Fiera можна буде споглядати цю колекцію Dolce & Gabbana і Smeg.

Поділитися: