Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Виставка дизайну Dubai Design Week

01.11.2018

У нашому інтернет-виданні про дизайн і архітектуру 4Room ми багато писали про найважливіші заходи і міжнародних виставках дизайну. Найпрестижніші і популярні виставки - це Salone Internazionale del Mobile - iSaloni в Мілані , Maison & Objet в Парижі, День Демократичного дизайну в Швеції , в місті Älmhult, Лондонська Design Week і Тиждень дизайну в Стокгольмі, а також виставка Cersaie, що проводиться в цьому 2018 році в вересні в Болоньї.

Ще одна виставка дизайну Dubai Design Week, єдина на Близькому Сході, присвячена оригінальному, високоякісному дизайну, є найбільшою і найбільш амбітною на сьогоднішній день.

Marset, Downtown Design 2018, Dubai
З 175 сучасними дизайнерськими брендами, в тому числі 40 регіональними східними дизайнерами Dubai Design Week буде проходити в цьому 2018 року з 11 по 18 листопада. Ярмарок є демонстрацію таланту близькосхідного світу в міжнародному дизайні. В рамках програми задіяно 25 зірок світового дизайну. Нагороджені призами дизайнери Марк Анджей, Іні Арчібонг, Метью Маккормік і Мартін Лоуренс Буллард, Альдо Паріотто і Маріо Кучинелли зберуться разом з найбільш впливовими дизайнерськими бюро, щоб обговорити різноманітність, стійкість і планування міст майбутнього.
Архітектор і декоратор Паола Навоне спільно з Abet Laminati, виробником декоративного ламінату, представлять гігантську установку, створену спеціально для Dubai Design 2018.

Проект Abet Laminati
Гостей чекає на терасі біля набережної шість великомасштабних інсталяцій, в тому числі роботи Марка Анже, Девіда Харбер і компанії Preciosa, а також ініціатива Abwab для показу молодих талантів, які представлять в п'яти павільйонах свої експонати.
Bomma Dark і Bright Star від Dechem Studio будуть показані в Downtown Design 2018

Буде представлений редизайн круглого як куля крісла O.Chair від Марселя Вандерса.

Раніше засновник Moooi Marcel Wanders заявляв про створення серії крісел, витканих з вуглецевого волокна, який він розробив з Bertjan Pot.

Оці Хаусер і Корінна Натер представлять проект Mini Living - урбаністичного житла для жителів мегаполісів з концепцією будинок - як мініатюрна міська кабіна.
Кароліна Кальзада-Олівейра виявить ключові колірні тенденції в дизайні інтер'єру на 2020 рік і познайомить з використанням надихаючих кольорів. Італійські майстри-архітектори Альдо Паріотто і Маріо Кучинелли розкажуть про справжні стовпах італійського дизайну для залучення іноземних компаній і дизайнерів інтер'єру до етикетці Made in Italy, а Моллі Долан, редактор журналу Sleeper, поділиться про майбутнє готельного бізнесу.

Поділитися: