Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Сільський стиль іспанської резиденції декоратора Nani Marquina

02.07.2019

У текстильного декоратора і засновника бренду Nani Marquina в її резиденції на узбережжі Коста-Брава, розташованої серед оливових дерев і дубів, представлені понад два десятки рідкісних зразків предметів декору з різних видів тканини, привезених з віддалених місць, як Таїланд, Пакистан і Ібіца.

Пристрасть Nani Marquina до колекціонування предметів декору поширюється на плетені кошики, намиста з бісеру, чайники, насіння, сушені гарбузи, шерсть, мило, сукуленти і пісок (зберігаються в акваріумах), які зараз прикрашають галерею Esclanyà.

Вілла, побудована на межі 1970-х років, куплена у друга-художника і має білий колір інтер'єру, що робить її ідеальною основою для різноманітних дизайн-експериментів декоратора. «Найголовніше - не зовнішність контейнера, а його вміст», - каже Nani Marquina.

Розсувні скляні двері відкривають вид на узбережжя Коста-Брава і сприяють проникненню рясного сонячного світла в резиденцію площею 3200 квадратних фути. Вітальня, їдальня, кухня і головна спальня знаходяться на головному рівні, а підземний нижній - переобладнаний в паркінг, в якому знаходиться дизайн-студія Маркін і кімната для гостей.

Nani Marquina вдало спроектувала з цементу басейн з прекрасним видом на зелений пагорб, і цей проект басейну увійшов в десятку кращих басейнів Європи.

Вовняний килимок у вітальні Tres Vegetal, який Marquina створила разом з Elisa Padrón,

зонує центр вітальні і підкреслює пуф, який доповнюють вінтажне крісло, диван Mario Ruiz, вінтажний стілець Alvar Aalto і шкіряне крісло BKF 1930-х років. Вітальні будинку прикрашені також виготовленими на замовлення подушками з турецької вовни.

Їдальню доповнюють соснові стелажі, виготовлені спочатку для інсталяції бренду в Барселоні.

Через вікно в даху їдальні проникає достатньо сонячного світла, при цьому є безліч світильників PET від Alvaro Catalán de Ocón, які звисають над старовинними плетеними стільцями (від місцевого виробника) і столом з дерева від Piet Hein Eek. У Нані Маркін є навіть цілий гардероб для солом'яних віників.
Дерев'яні дошки з натурального горіха вимощуют підлогу студії.

Дизайн студії підкреслює диван Hella Jongerius Polder, обтянутий червоною тканиною, який розтаашовується на тканиному вовняному килимку Losanges від Ronan і Erwan Bouroullec. Це єдине місце тут, де Маркіна часто працює, не виходячи з дому.

В студії знаходяться пуфи Shade від Marcos Catalán, оббиті Begüm Cânâ Özgür. Фотографії виконані чоловіком Nani Marquina Альбертом Фонте.

 

Поділитися:
Товари з вітрини