Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

5 вдалих інтер'єру тільки завдяки килимах

17.07.2018

Яскраві привабливі килими стають фокусом дизайну домашнього інтер'єру. Компанія ІКЕА вибрала 5 найкращих проектів з дизайнерськими килимами. З цими дизайнерами планує далі співпрацювати, тому що від вдалого поєднання принта і форми килима залежить гармонійне сприйняття самих меблів та інтер'єру в цілому.
1. Килими Rotazioni і Visioni від Патрісії Уркіоли.
Колір і обриси цих килимів, представлені іспанським дизайнером Патрісією Уркиолой в 2016 році, створюють оптичні ілюзії і виглядають тривимірними завдяки їх геометричного малюнка. Конструкції моделі килима Visioni мають прямокутники, паралелограми і інші форми, які дають 3D-ефект, а малюнок моделі Rotazioni грає на повторенні перекриваються циліндричних форм. Зроблені з гімалайської вовни і шовку, зараз килими є родзинкою виставки в Художньому музеї Філадельфії.
2. Килим як заміна продуктів з тварин від Workstead.
Американська дизайнерська студія Brooklyn Workstead представила проект Bee's Row реновації старовинного будинку 19 століття в Чарльстоні, Південна Кароліна. Тепер на дерев'яній підлозі растілается килим, який нагадує шкуру тварин, але при цьому ніхто з тварин не постраждав.
3. Зелений килим від Dash Marshall в проекті Raft Loft.
"Будь-який мінімалістичний дизайн, а також сучасні стилі інтер'єру, такі як лофт, індастріал і гранж освіжить такий забарвлення і фактури зелений килим", - стверджує нью-йоркська студія Dash Marshall. Ця 2-поверхова квартира на Манхеттені залишалася б абсолютно незатишній і схожою на промислову зону, якби не цей приємний теплих тонів килим.

4. Килим в стилі японських традицій від Minorpoet.
Монохромний килимок як клаптева ковдра кидається в очі серед ряду аксесуарів інтер'єру, оформленого японської студією Minorpoet в Токіо. Засновник Minorpoet Хироаки Мацуяма сказав, що дизайн квартири був спроектований з урахуванням традицій в Японії.
5. Килим як прикраса від Моне Брок для будинку Barragán-esque в Мексиці.
Студія Моне Брок відреставрувала будинок легендарного архітектора Луїса Баррагана в Монтерреї. Створений дизайн інтер'єру в строкатих помаранчевих, бузкових і синіх кольорах спроектований як «данину поваги» роботам Баррагана. Яскрава естетика і геометричні візерунки прикрашають стіни будинку і меблі, і килим з таким же зигзагоподібним принтом гармонійно поєднується з такою стилістикою.

Поділитися: