Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Казкова колекція ліжок Фабіо Новембре

29.07.2018

Італійський дизайнер Fabio Novembre створив кілька ліжок під впливом казок для марки PerDormire і представив їх приголомшливою рекламною кампанією.
Дизайнер був запрошений італійським виробником PerDormire для створення ряду м'яких ліжок з унікальним дизайном для своєї нової колекції Design Demo.
Фабіо Новембре спроектував серію з шести ліжок, натхненну захоплюючим «світом мрій». Дизайн кожної з них символізує якусь із дитячих казок і повторює історії про замки і недосяжних планетах, про королев і принцес.
Castello або замок - це ліжко з високим узголів'ям і тисненням у вигляді кладки цегли.
Майстерність дизайнера чарівно в моделі Abito, тобто «плаття», яка має зовнішній вигляд елегантного шовкової сукні. Живі папуги над ліжком - ось картинка зі світу маленької дівчинки, люблячої подорожі і природу!
«Я живу з двома маленькими принцесами у віці від 13 до 9 років, це мої дочки, тому звернення до казок було моїм найбільшим природним підходом», - сказав Новембре. «У нашому будинку завжди повно маленьких дівчаток, і кожна зі своїм смаком, тому дотримуватися однієї конкретної казки майже заборонено», - сміється Фабіо.
Модель ліжка Regina названа на честь італійського слова «Королева». Вона має червону серцеву рамку, яка повинна нагадувати вигнуту форму корсета.
Модель Principessa, що означає «принцеса», має стьобану текстуру, ніжно-фісташкового кольору. «Ліжка розповідають маленькі історії, відводять в чарівні світи, де кожен може уявити себе тим, ким він бачить себе в мріях», - каже Новембре. У ліжку з космічною тематикою Місяць узголів'я виконано у формі півмісяця, і текстура імітує кратери Місяця.
Також випущена модель Кастелло з іншим замком, який має візерунчастий мотив з малюнком.
Колекція доповнена моделлю ліжка Nuvola, яка має кремову спинку ліжка з хмарної формою. М'яка тканина покриває всі шість рамок ліжка, щоб забезпечити максимальний комфорт. «Вибір використання м'яких рішень для всіх ліжок був зроблений для того, щоб зберегти комфорт: все повинно було бути м'яким і затишним, без гострих кутів і без твердих поверхонь», пояснив Фабіо Новембре.
«Сон - це саме безпорадне стан в нашому житті. Потрібно зробити його комфортним і мрійливим - це найменше, що я міг зробити », - додав він.
Фабіо Новембре відомий своїми сюрреалістичними інтерпретаціями меблів. Більш докладніше про його досягнення в дизайні в нашій попередній статті про нього: « Дизайнер-сюрреаліст Фабіо Новембре ».

Поділитися: