Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Особливості стилю інтер'єру кантрі

19.03.2018

Стиль кантрі - це вдалий вибір для інтер'єру заміського будинку, котеджу або сільського маєтку, тому що в ньому максимально розкривається любов до традицій і прагнення до єднання з природою. Цей стиль інтер'єру сподобається людям, які вибирають простоту, практичність і нехитрий сільський затишок.
Кантрі об'єднує в собі всі приємні уявлення про заміський відпочинок, володіє універсальністю і своїм особливим етнічним колоритом.

Стиль кантрі асоціюється в першу чергу з Америкою і з інтер'єром звичайного техаського ранчо, але, крім американського кантрі, є також:

  • елегантний і трохи вікторіанський англійська кантрі,
  • скандинавський зі своїм етнічним фольклором,
  • швейцарський, відбитий в стилі шале, про це стилі ви можете почитати в нашій статті " Шале - інтер'єр альпійського будиночка ",
  • а також добре відомий нам французький кантрі, який розвинувся в своє яскраве напрямок - стиль прованс.


Основні особливості стилю кантрі:
1. Натуральні матеріали. Для оформлення цього стилю використовуються виключно екологічно чисті матеріали - натуральне дерево, натуральний камінь, текстиль переважно - бавовна, льон і шерсть.

2. Для обробки стін використовується груба штукатурка, фарбування або декоративна цегла, також стіни можна обклеїти непёстримі шпалерами відповідно до стилю. Пол укладається дерев'яним паркетом, плиткою або керамогранітом. Стеля декорують широкими дерев'яними балками або дошками.
3. Всю сучасну техніку приховують за облицюванням і декором, щоб максимально зберегти первозданний зовнішній вигляд сільського маєтку.
4. Акцент в центрі основної кімнати часто бере на себе великий камін, який є символом тепла і сімейного затишку будь-якого котеджу або заміського будинку.
5. Для інтер'єру кантрі характерна меблі з масиву дерева і з плетеного ротанга. Також буде доречна ковані меблі - ліжко та журнальний столик на металевих ніжках створять казковий настрій для заміського будинку.

6. Вітається декор: плетені кошики і вази, глиняні та керамічні горщики, настінне макраме, велика кількість бавовняних серветок, шкури і килими на підлозі, а також мисливські трофеї, бронзові фігурки та інші доречні предмети декору, що символізують неспішно розмірене життя в стилі кантрі.

Поділитися:
Товари з вітрини