Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Майбутнє дизайну від Карима Рашида

13.08.2018

Відомий дизайнер, професор Університету Мистецтв у Філадельфії і ведучий телевізійного шоу Made in the USA Карим Рашид (Karim Rashid), про якого ми писали в попередній нашій статті « Карим Рашид - один з найвпливовіших дизайнерів сучасності », поділився своїми поглядами на майбутнє світу дизайну.

Свобода від застарілих традицій і віджилих себе уявлень про дизайн

«Мій наручний годинник дійсно показує на 10 років вперед. Ми живемо в сучасну цифрову епоху, тому ми повинні йти в ногу з розвитком цивілізації », - стверджує Карим Рашид. - «Ви бачите різноманітність на ринку автомобілів, і ви купуєте автомобіль, коли вам потрібно кудись поїхати, а не кінь з возом. Ви також користуєтеся програвачем, щоб слухати музику. Також і в дизайні. Тепер потрібно використовувати можливості 3D друку, експериментувати з різними матеріалами і формами, які раніше ніколи не були застосовувана у виробництві меблів і аксесуарів.

Потрібно створювати такі кольори і форми, які будуть мотивувати і пробуджувати в нас бурхливі емоції. Постійно фіксуйте свої фантазії, робіть робочі замальовки і даруйте світу новий позитивний досвід і красу - тільки так розвиватиметься майбутнє дизайну.»

Диван Dynamik Riva 1920 році, весняно-літня колекція Lamborghini 2018 року.

Ставлення до квітів і форм

«Я довгий час намагався пояснити, що рожевий колір цікавий сам по собі і не є суто гомосексуальним або жіночим кольором.

Я створив величезну кількість меблів в рожевому, і вони приголомшливі! Я оформляв кілька разів інтер'єри в кольорі «Пінк», включаючи мої власні апартаменти в Нью-Йорку, і сміливо стверджую, що цей колір незамінний для інтер'єрів справжніх чоловіків», - каже дизайнер.

Дизайн інтер'єру готелю Nhow Berlin в Берліні, оформленого Карімом Рашидом в 2010 році.

«У найближчі роки почерк кожного талановитого дизайнера буде відточувати і виражатися в різних, створюваних тільки ним формах і структурах. В результаті цього перетворення ми можемо говорити про розвиток інтелектуального дизайну. Справжнім майстром стане той, хто зможе відсторонитися від існуючих догм і культурних світоглядів» - вважає Карим Рашид.

Персоналізація дизайну

Легенда сучасного дизайну Карім Рашид вважає, що майбутнє за персоналізованим дизайном, зокрема, будуть виготовлятися авторські інноваційні кухні.

Кухня Floo Rational в стилі мінімалізм від Каріма Рашида, в якій продемонстровано безшовні поверхні з кориана. Ця кухня Floo для німецького бренду Rational з двома барними стійками була нагороджена, як кращий проект кухні за 2016 рік.

Поділитися: