Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Барокко від декоратора Жака Гранжа

06.09.2018

Про талановитого Декораторі Жаке Гранже ми вже писали в нашій попередній статті « Вілла кутюр'є Іва Сен-Лорана », тому що інтер'єр в мавританському стилі з еклектикою, створений для Іва Сен-Лорана, дійсно унікальний. Але більшу частину інтер'єрів Жак Гранж оформляє в стилі, який не кожному дизайнеру під силу, - в стилі бароко. В бароко він оформив простори палацу Маргеріта загальною площею понад 3000 кв.м. для режисера Френсіса Форда Копполи, для кутюр'є Карла Лагерфельда, кіноактриси Ізабель Аджані і інших.
Для холдингу розкішних предметів меблів Luxury Living, в яку входять бренди Fendi Casa, Kenzo, Bentley Home і інші, Жак декорує в Італії старовинне палаццо Орсі Манджеллі. У більшій частині використана меблі, вироблена цією корпорацією, наприклад, в одній з віталень дивани та крісла від Fendi Casa: Dorchester і Borromini, моделі кавових столиків - Quadrum.
«В історичному інтер'єрі головні ролі грають красиві класичного стилю предмети меблів, вони можуть розіграти грандіозний спектакль і наповнити цією грою як життям весь простір», - каже Жак Гранж.

В інтер'єрі копія античної статуї Ніки Самофракийской виглядає естетично і богемно на тлі диванів Plaza і люстри з муранського скла кольору слонової кістки з використанням дорогоцінних матеріалів і дорогої обробки CHATEAU від бренду Heritage Collection. Буазері і оббиті шовком стіни, розписні двері і встелений підлогу в техніці терраццо також витримані в стилі Відродження. Богемного вигляду шафа Avenue - з чорного дерева з фасадом, декорованими шкірою, пуфики оббиті оксамитом, всі ці предмети фабрики Fendi Casa.
Однакові люстри Ducale прикрашають бібліотеку і ванну кімнату.

У спальні з'єднані два стилю - контемпорарі і бароко. Люстра також з муранського скла - модель Via Lattea від Fendi Casa, м'яке крісло - Laetizia.
«У мене вийшло створити не просто театральний шоурум як стиль інтер'єру, але і абсолютно досконале простір, що ототожнює італійську dolce vita», - вважає декоратор. «Це легко було здійснити завдяки унікальному дизайну меблів в бароковому стилі від Luxury Living».

Більшою мірою декораторові допомогли витримати стиль люстри і грамотне їх розміщення, для цього він запрошував додатково проконсультуватися з фахівцями щодо висвітлення. У кухні особливу атмосферу надає люстра Artu, яка більше готичного стилю, ніж бароко.
Альберто Віньятеллі, власник компанії, дуже задоволений, він стверджує, що Жаку вдалося втілити його давню мрію.

Поділитися:
Товари з вітрини