Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Етнічний стиль і рідкісні матеріали в декорі Александера Ламонта

07.05.2018

Декоратор і дизайнер Александер Ламонт створює декоративні аксесуари для інтер'єру в етнічному старовинному стилі.

Серед використовуваних їм матеріалів він віддає перевагу натуральному дереву рідкісних порід, рідко доступною шкірі акул і скатів, які можна знайти тільки в Японії і Таїланді, а також яєчній шкаралупі, золота, срібла та скла. Також він пропонує властиве традиціям Південно-Східної Азії декорування стін соломою і золотим шовковим шагрін. Таке поєднання для поверхонь виливає вишуканий стиль, якість і майстерність Ламонта.
Панелі тонко відображаються і видозмінюються в міру переміщення світла над ними, оскільки сам світ змінюється від яскравого ранку до сріблястого похмурого неба або до насичених вечірніх тіней. У його роботах декор містить абстрактні лінії, які передають мальовничу, загадкову енергію техніки солом'яного декорування.

"Я прагну робити предмети інтер'єру чуттєві, спокусливі і наповнені щасливою енергією", - розповідає британець Александер Ламонт. Оживляючи старовинні візерунки і використовуючи при цьому сучасну техніку, Ламонт створює по-справжньому унікальні меблі, яка може доповнити одночасно і палац короля Людовика XVI і сучасний котедж.

Комод Prism з міді, прикрашений перламутром під антикваріат 18 століття.

Комод Cicada Bar Cabinet.
Декоратора Александера Ламонта надихає геометрія і відгалуження кубізму - орфизм - течія в образотворчому мистецтві початку 20 століття, яке наочно продемонстровано картинами художників Соні і Роберта Делоне.

Яскраві кольорові фарби і геометрія орфизма постають в його композиціях меблів і панелей для стін.
"Протягом багатьох років ми створили безліч проектів для нашої колекції освітлення, використовуючи матеріали, які я люблю і форми, які будуть служити вічно. Гарне освітлення може трансформувати кімнату, а разом з нею - вечір і життя." - каже Александер Ламонт.

Шагрін, бронза, лак, золотий лист, пергамент і товсте видувне скло є деякими з матеріалів, які він використовує для виготовлення настільних ламп, бра, ліхтарів і торшерів в сучасних скульптурних текстурованих формах.

Образ тайського дизайну в Salone del Mobile - виставці в Мілані в квітні 2018 роки від А. Ламонта в його колекції Intarsia.
Весняна колекція - це скульптурні елементи, які були отримані під натхненням враження від енергетичного тиску, енергії моря і енергії сонця.

Mitre Boxes - довгий і елегантний дубовий ящик з полірованими латунними кришками, який може використовуватися для консолі або журнального столика. Один ящик покритий делікатно потрісканої слоновою кісткою; інший виконаний з довгими тріщинами чорного лаку над білим Гессен, а третій складається з довгих позолочених тріщин.

Поділитися: