Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Погляд на тенденції дизайну 2019 від Мішель Огундехін

07.04.2019

Тактильність, недосконалість і блідbq спалах кольору - ось такі тенденції дизайну інтер'єру на 2019 рік пророкує Мішель Огундехін.

Мішель - письменниця і консультант по дизайну, яка отримала освіту архітектора і працювала головним редактором ELLE Decoration Великобританії.
Здоров'я і комфорт сім'ї на 1 місці в кожному домі.
Оформлення сучасного будинку орієнтоване на поліпшення якості життя, зменшення шуму, захист навколишнього середовища, починаючи з висококласних матраців і закінчуючи пристроями, які покращують і відстежують наш сон.

Оскільки проблема забруднення навколишнього середовища стає все більш актуальною, нішеві бренди фарб, які зменшують неприємний запах, бактерії і бруд, такі як Airlite, встановлюють високу планку для корпорацій.

Ми бачимо здатності рослин природним чином очищати наше повітря. Таким чином, бум популярності кімнатних рослин, що спостерігався в 2018 році, продовжує стрімко розвиватися, але тепер він викликаний перевагами для здоров'я, а не естетикою.

Садівництво також стає все більш корисним, ніж чисто декоративним, будь то створення цілющих запашних садів або вирощування овочів в квіткових горщиках. Нарешті, популярність цього явища буде рости, оскільки міські жителі намагаються відтворити відчуття втіхи всередині будь-якими можливими способами.
Збільшена текстура та тактильность
В цей виключно цифровий вік, у нас як фізичних, так і емоційних суб'єктів, є першочергова потреба оточити себе поверхнями, які турбують наші кінчики пальців або спокушають наші пальці ніг.

Це може привести до зникнення тканин з цифровим друком на користь справжньої вишивки, товстих вовняних букле, постільної білизни і всіх інших тканин з серйозною текстурою.

Подумайте також про тиснені настінні покриття, відроджуючи обшивки стін з бамбуку і буазері.

Мармур, камінь, дерево і фарфор також будуть, як і раніше популярні, оскільки вони мають природну текстуру.
Теплий, але яскравий колір

Я була абсолютно збентежена тим, що Pantone вибрав «Живий корал» в якості кольору року 2019, і мені не сподобався пасивний і анодований Spiced Honey від Dulux. Багато також припускають, що бежевий буде відтінком року. Це я рішуче відкидаю. Повернутися до бежевого кольору - все одно, що вибрати варіант забуття «голова в піску» і відсутності вибору.

Замість цього я хотіла б запропонувати кольоровий акцент - гостра гірчиця, мімоза або насичений охристий жовтий колір.

Поділитися: