Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Трендові палітри від Caparol

05.10.2018

Компанія Caparol є лідером продажів лакофарбових виробів не тільки в Україні, але і в усьому світі. Бренд Caparol - це власність німецького концерну Deutsche Amphibolin Werke, заснованого в 1885 році, де і зараз виробляються фарби високої якості. Завдяки продукції цього концерну були проведені реконструкції великих історичних пам'яток і об'єктів інфраструктури Києва: Верховна Рада, Києво-Печерська Лавра, стадіон Олімпійський, Собор Святої Софії і т.д.
Спостерігаючи за розвитком ринку дизайну інтер'єрів і сфери будівництва, Caparol виділяє свої трендові колірні палітри 2018 року, які користуються зараз найбільшою популярністю.

Головне, на що варто звернути увагу, що всі колірні рішення перегукуються з насичено-зеленим кольором, який може доповнити будь-яку палітру. А смарагдовий відтінок також був названий кольором 2017 року від Pantone.

Смарагдовий, трав'янистий, темно-оливковий колір зараз в тренді, тому що він єдиний, який може барвисто відобразити почуття умиротворення і спокою, мудрість і протягом самого життя. «Зелений колір відображає прагнення до захищеності і надійності, а також передає атмосферу затишного простору, схожого на домашній», - вважає компанія Caparol.

Трендовая палітра №1: від коралового тону «Grenadin» до ніжно-зеленого, а також від багатого глибокого зеленого «Malachit» і до пісочного тону «Curcuma».
Це добірка дуже душевних кольорів, які передають нам свіжість і натуральність лісу, таємничість світанку тоном «Cameo» і яскравість латуні.

В цілому, це гармонійне поєднання кольорів створить затишну вітальню або спокійну спальню.

Палітра №2: від сонячного «Amber» крізь світло-сірі відтінки «Ginster» і пастельно-блакитний «Arctic», властивий інтер'єрам в стилі ренесанс, до графітового чорного.

Насправді, це палітра ніжних і пастельних відтінків створить благородний класичний інтер'єр, і також може використовуватися для приміщень в скандинавському стилі. В такому колірному рішенні можна оформити не тільки домашній інтер'єр, а й художню студію, робочий офіс, кухню.

Палітра №3: від холодного рожевого «Flamenco» і білого крізь сині тони до оливкової «Pinie».

Комбінація цих кольорів передає натуральну природу скандинавських озер і гір з ідентичною їй свіжістю, холодним північним вітром і кришталевою чистотою моря, при цьому відчувається пристрасть до свободи і безтурботності.

Трендовая палітра №4: ягідний, оливковий, який названий «Tundra» і землянистий «Flamenco» нагадують нам про стару добру Англію.

Колірна гама більше відноситься до осінньої і має за ціль розслабитися, відчувати себе як вдома або сховатися в плед з чашкою гарячого чаю. Можливо, в цьому і є комфорт і стабільність?

Поділитися: