Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

VILLA FELTRINELLI - ГОТЕЛЬ У НЕОГОТИЧНОМУ СТИЛІ НА ОЗЕРІ ГАРДА

19.08.2018

Grand Hotel a Villa Feltrinelli - респектабельний п'ятизірковий гранд-готель на італійському мальовничому курорті Гарньяно на озері Гарда.
Побудований в XVIII столітті за проектом міланського архітектора Альберіко Барбьяно ді Бельджойозо, як резиденція старовинного роду магната Фаустіно Фельтрінеллі, зараз з 2001 року особняк відкритий готель класу преміум люкс і розрахований для обмеженої кількості відвідувачів - всього 42 гостя. Готель також знаменитий своїм рестораном з мішленовськой зіркою Стефано Байокко. Бутік готель оточений квітучими кущами магнолій, лимонів, гаями оливкових дерев, платанів, кипарисів і пальм. А спа-центр Acqua di Parma Regeneration Lounge пропонує оздоровлення масажами і органічними косметологічними програмами на основі середземноморських рослин.
В середині 20 століття історичне маєток Villa Feltrinelli був центром культурного життя богеми. Знаменитості, світові зірки та політики, не тільки відвідували це розкішну віллу, а й проживали тут роками. У 40-і роки в гранд готелі жив зі своєю сім'єю Беніто Муссоліні. Тепер його кімнати називаються люксом «Магнолії». Грейс Келлі, Уїнстон Черчілль, Айседора Дункан, герцог і герцогиня Віндзорські були підкорені чарівністю цієї старовинної вілли на красивому озері Гарда. Кімнату для Одрі Хепберн і донині прикрашають її улюбленими квітами. Будівля в неоготичному стилі доповнюють розписні дерев'яні стелі, буазері з різьбленого дерева, антикварний паркет і унікальних колекцій керамічна плитка. Деякі номери, наприклад, як La Torre ( "Вежа"), наповнені духом середньовічного переходу від готики до Ренесансу: гравюри та театралізовані акварелі створюють старовинну атмосферу епохи Римської Імперії.
У цьому найважливішу роль зіграли декоратори з американського бюро Babey, Jue & Booth, а також Moulton, їм було доручено проведення реставрації на віллі. Реставрація дозволила зберегти первинний історичний дух Villa Feltrinelli, і тепер це один з найрозкішніших готелів зі своєю автентичною атмосферою на озері Гарда.

Поділитися:
Товари з вітрини