Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як створити інтер'єр ар-деко за допомогою декору

14.03.2019

Ми вперше помітили повернення до дизайну в стилі ар-деко в 2017 році, коли безліч нових стильних готелів та ресторанів по всьому світу почали прикрашати свої приміщення яскравими геометричними принтами, оксамитовими меблями і розкішними золотими деталями. Тепер, в 2019 році, це зустрічається усюди.

Орієнтуючись на ніжні блідо-рожеві відтінки і контрастний колір золота, що переносять нас в минулі століття, нова естетика ар-деко виражається сьогодні в більш глибоких і насичених рум'яних кольорах, вигнутих силуетах, візерунках у вигляді єгипетських пірамід і ацтекських ієрогліфів, а також складних архітектурних мотивах .

Таким чином, як раз до столітньої річниці бурхливих двадцятих років знову актуальна ця тенденція, тільки найчастіше вона виражається в декорі зі спеціальним статусним і зухвалим дизайном в стилі ар-деко.

Незважаючи на те, що стиль ар-деко вважається елітним дизайном, насправді домогтися ефекту ар-деко в інтер'єрі можна підібравши якісний декор і за доступною ціною.

Як наочний приклад, познайомтеся з дебютною колекцією MoDRN від Walmart, яка дозволяє легко перетворити ваш простір в гламурне ар-деко епохи Гетсбі за допомогою красивих предметів декору.

З цим витонченим барним стільцем з колекції MoDRN Glam Decorative дизайн інтер'єру стає більш розкішним.

Ця настільна лампа MoDRN Glam Antique Brass and Marble з латуні і мармуру, в якій поєднуються елементи стилю ар-деко і скандинавський дизайн, ідеально підходить для освітлення невеликих зон, наприклад, письмового столу, тумбочки, комода. І, не дивлячись на її модну естетику, в ціні немає нічого недоступного - 60 доларів.

Прикрасити і створити багату обстановку можна і з цим плюшевим вовняним килимом, який привносить правильну кількість декадентського кольору, а також відмінну ознаку дизайну ар-деко: геометрію.

Створюючи дух часу двадцятих років, MoDRN в текстилі для спальні об'єднує улюблений жіночий рожевий колір з м'яким оксамитом, блискучим металік і, звичайно ж, великою кількістю привабливих геометричних візерунків.

Декоративні подушки з симетричним блакитним малюнком будуть нагадувати про кришталеві люстри і достаток.

Таке декорування стін абсолютно абстрактними геометричними лініями буде асоціюватися з класичними лакованими малюнками на підлозі або мармуром в стилі ар-деко. Це ідеальний витвір мистецтва для любителя сучасності, який також цінує вінтажний гламур.
Ретро гламур найкраще подавати з коктейлем, чи не так?

За допомогою посуду MoDRN Glam Mason можна сервірувати стіл, гідний Грети Гарбо, і перетворити будь-який вечір в романтичний або в бурхливу веселу вечірку з шампанським.
І не забудьте про головні компоненти ар-деко - дзеркала!

Безліч дзеркал додасть блиску і яскравості будь-якому інтер'єру!

Поділитися: