Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Види настінного декору

22.03.2018

Настінний декор підбирається відповідно до заданого стилем вашого інтер'єру. Ми розберемо кілька цікавих ідей, за рахунок чого і як саме можна оригінально декорувати стіни.
1. Молдинги.
Це один із способів графічного декорування стін, поділу та поєднання декількох видів шпалер, а також візуального обсягу стін і прикраси кімнати. Молдинги виготовляють з гіпсу або поліуретану, фігурні рейки для молдингів також майструють з натурального дерева, іноді їх роблять із пінопласту, але пінопласт не володіє міцністю, тому такий декор неізносоустойчів. Молдинги можна оформити з ліпниною, щоб в цілому інтер'єр був оформлений в поєднанні з історичними стилями - бароко, ампір, рококо. Молдинги допомагають виділити потрібні стіни, розділити різні за фактурою шпалери або різний колір фарбування стін, а також бути центральною точкою і імітацією рамки для розміщення галереї картин.
2. Настінне панно.

Панно - будь-який твір творчості зі штучних квітів, колаж з тканинної основи і дерев'яних гілочок, стрічок, гібрид картини і аплікацій. Вони можуть бути також виготовлені з гіпсу або з мармуру, з фрагментами з казок і міфологічними сюжетами різної тематики - давньогрецької, сільської, християнської, просто пейзажі або абстракція. Як панно може виступати модульні картини на всю стіну. Також дуже розкішно виглядає настінного панно з натурального каменю і мінералів - онікса, травертину, агату, бірюзи, малахіту та інших дорогоцінних каменів.
3. Мисливські трофеї - шкури, голови тварин, оленячі роги, рушниці. Такий декор доречний в інтер'єрах кантрі і скандинавського стилю. Як ми вже писали раніше, скандинавський стиль - це етнічний стиль інтер'єру, максимально відображає ідею мінімалізму і наближений до кантрі. У скандинавському стилі для оздоблення стін застосовуються натуральні матеріали - дерево, натуральний камінь і ін, тому шкури і оленячі роги будуть дуже до речі.
4. Дзеркальне асорті.
Дзеркала продовжують залишатися чудовою прикрасою будь-якого інтер'єру. Своєю різноманітною геометричною формою, своїми унікальними рамками вони створюють гарний настрій, а їх властивість оптично розширювати простір, відбивати сонячні промені по всій кімнаті робить їх незамінним предметом кожного інтер'єру.

5. Ботанічні принти, квіткові мотиви.
Зараз досить популярним стає тренд Biophilia і шинуазрі з ботанічної тематикою, коли одну стіну обклеюють шпалерами з яскравими квітковими принтами, птахами, деревами. Це виглядає еклектично і неординарно, такий кольоровий контраст чудово освіжає, прикрашає кімнату. Ця тенденція простежується, наприклад, і в рекламній компанії бренду Gucci, інтер'єр для зйомок створений виключно в "біопрінтах", під який створено і їх колекції одягу.
Також силуетами зелене те дерево прикрашають дитячі кімнати, що прищеплює дитині любов до природи і освіжає однотонний колір стін. Варто зауважити, що в дитячій можна обіграти будь-декор іграшкової або казкової тематики, це не може не сподобатися дітям і їх батькам.
6. Арт-об'єкти.
Будь-на ваш смак творчий і ексцентричний предмет декору, дивина і родзинка кімнати, яка відразу переводить інтер'єр в розряд неординарних. Арт-об'єкти повторюють ваш ритм життя, відображають ваш лайфстайл, допомагають створити атмосферу виключно вашого простору і приємний привід здивувати гостей.

Дуже оригінально виглядають настінні великих розмірів годинник, великих розмірів літери, навіть розвішані в стилі кантрі кошика або вази додають естетичної краси інтер'єру.

Поділитися:
Товари з вітрини