Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Вхідні двері важлива частина вашого будинку

09.06.2019

Шлях до успіху проходить через двері, згодні? Я навіть знаю, що Ви скажете:

• Вхідні двері повинні бути міцними, можливо, навіть броньованими і з сигналізацією, щоб забезпечити захист сім'ї, - скаже заможний глава сімейства;

•Стильними, з витонченою ручкою і нетривіальними елементами декору, - додасть інтелігентна жінка;

• Яскравими і красивими, - підхоплять життєрадісні діти;

• Дідусь нагадає про важливість вибору матеріалу, щоб уникнути пожежі;

• Бабуся зажадає, щоб в двері обов'язково було вічко.

Якщо ще недавно було прийнято укладати ділові угоди і підписувати вигідні проекти в неформальній обстановці дорогих ресторанів, то зараз ситуація кардинально змінилася. Сьогодні майбутні інвестори вважають за краще показову помпезну вечерю в ресторані затишок розташовує до довіри сімейна вечеря. І тут вже чіпкі очі можливого інвестора не упустить деталей.

Перший погляд буде спрямований на вхідні двері, що створить перше враження про господарів будинку. Таким чином, чи відбудеться багатомільйонний контракт може залежати саме від ваших вхідних дверей.

Що побачить гість? Дешеву підробку, що кричить про грошові труднощі, нестабільності і невпевненості в завтрашньому дні або добротну якісну модель, наприклад, українського бренду Ambiwood,

яка повідомляє про матеріальний достаток, вишуканий смак господарів будинку, а також про те, що вам спокійно можна довірити вкладення своїх інвестицій. Отже, вхідні двері - це обличчя будинку і його мешканців. Двері повинні органічно доповнювати інтер'єр будинку і бути витриманими в цьому ж стилі.

Варті вашої уваги моделі представлені в колекціях Джента і Альма. Вони з успіхом конкурують із зарубіжними брендами.

 

Двері - це важлива деталь інтер'єру в будинку, через яку щодня кілька разів на день проходять всі члени сім'ї. А значить, вона повинна зберігати і накопичувати в собі позитивну енергію, щоб ділитися нею з мешканцями.

Для цієї мети підійдуть двері, виконані з натуральних екологічно чистих матеріалів. Вхідні двері 3D, модель Karino, модель Sepia не залишать байдужими нікого. Виготовлені з дерева, скла, а також металеві та металопластикові двері можуть імітувати камінь, що мають антивандальне захисне покриття. Не варто забувати також про надійну сигналізацію і про камери відеоспостереження.

Поділитися: