Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Як зі звичайного пня створити яскравий акцент в інтер'єрі

17.09.2018

В останні роки тема природи в інтер'єрах сучасних будинків актуальна як ніколи раніше. Власники міських квартирах, намагаючись заповнити нестачу природи заповнюють простір свого житла природними матеріалами, меблями та декором з екоматеріалов. Володарі заміських будинків і зовсім інтегрують свої будинки з природою, як би впускаючи природу в свій будинок. Вже нікого не здивує будинок, який побудований навколо живого дерева, веранда, яка стала продовження саду або дах будинку повністю вкрита мохом.

Додати частинку природи в свій інтер'єр набагато простіше ніж може здатися на перший погляд. Навіть звичайний пеньок, створить яскравий акцент в інтер'єрі. А якщо ви ще прикладіть трохи сил і фантазії, обробите пень лаком і фарбою, прикрутіть коліщатка або ніжки то зможете створити унікальний арт-об'єкт своїми руками. Якщо ж ви прихильник статусних предметів меблів, то так само легко зможете знайти меблі у вигляді пеньків в колекціях світових брендів і іменитих дизайнерів, які можуть оцінюватися в десятки, а то і в сотні тисяч доларів США.


Для клієнтів, які не хочуть з якихось причин використовувати меблі і декор з натуральних матеріалів, індустрія дизайну пропонує величезний вибір виробів у вигляді пнів. Для виготовлення таких меблів використовують абсолютно будь-які матеріали, це можуть бути різні полімери та пластики, з якими люблять працювати сучасні дизайнери через можливість легко надавати будь-який колір і форму виробам, метали, камінь і навіть м'які меблі, оббиті тканиною, яка буде імітувати кору дерева. Такі вироби іноді можуть бути дуже схожі на натуральні пні і відрізнити їх можна буде тільки пильно розглянувши.


Окремою групою варто виділити вироби, на виготовлення яких дизайнерів надихнули звичайні пеньки. Це вже не будуть пні в тому вигляді як ми звикли їх бачити в природі. Ці пеньки пройшли глобальне перетворення і тепер можуть тільки вгадуватися в схожості матеріалів, фактур і форм. У таких виробах часто комбінують натуральну деревину з іншими матеріалами, такими як метал, текстиль, пластик. Іноді виробники для виготовлення використовують вже перероблене дерево у вигляді фанери, або склеєних шматочків деревини так званого меблевого щита.

Поділитися: