Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Найбільш незвичнайні в світі дзеркала

29.06.2019

Дзеркала - незамінний предмет інтер'єру, дизайн якого продовжує надихати дизайнерів і технологів на створення воістину унікальних моделей. Представляємо Вашій увазі самі незвичайні з них.

Дзеркальні вази

«Багато дзеркал в інтер'єрі не буває», - вирішив одного разу дизайнер Вутек Лім сеулської студії ADAO і створив вазу-дзеркало. Лім має великий досвід роботи з меблями, концепціями простору та динамічним високотехнологічним дизайном продуктів для мобільних пристроїв.

Дзеркальна поверхня зроблена з металевого дзеркального матеріалу і виглядає дуже тонкою. Зовнішній вигляд дзеркала, гармонія і ніжність рослин надають простору легку чарівність.
Надалі, інші дизайнери оцінили таку ідею і запропонували свої рішення дизайну дзеркальних ваз.

Дзеркальні вази від Polanco Furniture Store Ottawa


Ваза з дзеркалом італійської студії Mondo Marmo Design

Дзеркало-лезо

Годинник-дзеркало

My Time Mirror Clock - це дзеркальні годинники, як новинка в дизайні декору для дому, функціональність і естетичність яких припаде до смаку любителям як класичних стилів інтер'єру, так і еклектики і модерну.

3D дзеркала не тільки високотехнологічні, але і функціональні. Вони застосовуються для виготовлення скляних стільниць, дизайнерських вивісок.

Дзеркало-скейтборд
Дзеркало Skateboard Mirror - це дизайнерський продукт студії Suck UK. Таке дзеркало може бути використано в інтер'єрі кімнати, господарі якої обирають спортивний динамічний стиль життя, і буде гідно оцінена і тими, хто вважає за краще авангардний стиль в оформленні інтер'єру.

Розумне дзеркало
Інтерактивне дзеркало Smart Mirror, створене компанією Liberta, вражає великою кількістю вбудованих в нього функцій. Воно сприяє здоровому способу життя, оскільки здатне контролювати масу тіла і стан шкіри. Інтерактивне дзеркало складе конкуренцію смартфону, так як за його допомоги можливо спілкуватися в скайпі, знаходити інформацію в інтернеті або дивитися відео. Поверхня дзеркала - це сенсорний дисплей, який, як і в будь-якому гаджеті, надає можливість користування мобільними додатками. Веб-камера, роз'єм для флешки і wi-fi доповнюють функціонал дзеркала. Така дизайнерська знахідка прикрасить інтер'єр будинку в стилі хай-тек.

 

Поділитися:
Товари з вітрини