Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Топ самих незвичайних і красивих журнальних столиків

09.02.2018

У наш час легко можна вибрати журнальні столики на будь-який смак. В асортименті безліч варіантів форм і матеріалів стільниці: кам'яні, скляні, дерев'яні, пластикові і т.д ..

Бувають столики на прямокутних ніжках, витіюватих або зовсім безопорний, так звані підвісні або відкидні, трансформовані, навіть з регульованим нахилом кришки. Здавалося б, що може ще здивувати? Наша стаття про найоригінальніших і незвичайних кавових і журнальних столиках.
Чи подобається вам частинка природи у власній квартирі? Якщо так, то тоді вас зацікавить дизайн столиків з корчів і пеньків дерев.

Натуральне дерево в поєднанні зі склом або каменем створює в будинку затишок. Такі меблі сподобається прихильникам екологічних матеріалів і підкреслить інтер'єри в стилі кантрі і Біотек.

Елегантний столик Beldin Glass Topped Sculptural Table від Astoria Grand (Design Toscano) є унікальному і вишуканим витвором мистецтва. Три грецьких музи, античні богині науки, поезії і мистецтва, тримають скляну стільницю.

Такий естетичний столик в стилі грецької античності стане родзинкою будь-якого інтер'єру в класичному або в будь-якому історичному стилі. Той же виробник Design Toscano пропонує столики на єгипетську тематику. Підставою столиків служать різні екзотичні тварини: змії, верблюди, слони.

Досить популярним став в інтер'єрі сучасний столик-стелаж.

Його можна змайструвати самому або вибрати із запропонованого асортименту виробників.

Стіл Захі Хадида (Zaha Hadid). Виготовлений зі скла, цей столик символізує потік води і є демонстрацією розвитку майстерності сучасної людини.

Цікава вінтажна модель столика у вигляді середньовічної візки на коліщатках. Виконана з кедрових дощок з металевими деталями. Доповнить стилі інтер'єру шебби шик, прованс або бохо.

Розкіш натурального напівдорогоцінного каміння - аметисту, такий журнальний столик стане яскравим акцентом і прикрасою будь-якого інтер'єру.

Стіл з кокосових горіхів.

Журнальний столик - акваріум.

Стіл - винна бочка з відкидним верхом.

Оригінальний твір: стіл-годинник.

Плетені кошик як кавовий столик.

Приголомшлива ідея - стіл і одночасно будиночок для кішки.

Британський дизайнер Марк Фіш (Marc Fish) був натхненний досконалістю самої природи і створив дивовижної краси кавовий столик - черепашку, назвавши його Nautilus. Для проектування цієї моделі він використовував принцип золотого перетину.

Стільниця виконана з натурального дерева - горіха, точніше, з 4000 окремих дерев'яних частин, з різьбленням ручної роботи у вигляді спіралі.

І один з найбільш екстравагантних і красивих, на наш погляд, кавових і журнальних столиків, це столик - восьминіг. Ось милуйтеся цими шедеврами меблевого мистецтва і вибирайте будь-який на свій смак!

Поділитися: