Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Топ дизайнерських світильників

12.02.2018

Освітлення - це невід'ємний елемент в будь-якому інтер'єрі. Професійні декоратори за допомогою світильників грають зі світлом, перетворюючи одне і те ж приміщення до невпізнання. Про те, як організувати освітлення в інтер'єрі, ви можете почитати в нашій попередній статті « Види освітлення і хитрості від дизайнерів ».

Сьогодні ж ми розповімо про світильники, які сміливо можна назвати творами мистецтва і блискучими прикладами польоту дизайнерської думки. Над дизайном таких люстр, бра і торшерів працює ціла фешн індустрія і кращі інженери, для створення колекції або просто однієї одиниці залучаються кращі в своїх областях фахівці. Це забезпечує розвиток індустрії виробництва освітлювальних приладів, впроваджуються нові технології, з'являються нові образи і форми в дизайні. І від цього всього в першу чергу виграємо ми - покупці, отримуючи якісний продукт на будь-який смак і колір.


Почнемо ми наш топ з італійської фабрики Artemide і однією з її колекцій стельових світильників Skydro. Оточуюча форма і глянсова поверхня світильника буде органічно виглядати в інтер'єрах стилю мінімалізм або хай-тек. Джерелом світла служить блок світлодіодів. На сьогоднішній день це найбільш енергозберігаюча технологія.


Для тих, хто вибрав стиль інтер'єру лофт, індастріал чи гранж, то прекрасним доповненням стане торшер GREAT JJ TR італійської фабрики Itre. Розміри даного торшера вражають, в найвищій точці він досягає висоти більше чотирьох метрів. Створення торшера у вигляді звичної настільної лампи мало успіх, і цей торшер став яскравим акцентом в інтер'єрах багатьох будинків і офісів.

Нас завжди вабить природа, тому тема природи і тварин в різних варіаціях обігрується при створенні інтер'єрів. Дизайн світильників не став винятком, в освітленні використання природних форм і образів отримало назву "біоніка". Пропонуємо вашій увазі торшер Horse Lamp і настільну лампу Rabbit Lamp нідерландської фабрики Moooi, які вже довгий час активно використовуються в інтер'єрах декораторами по всьому світу.


Коли пишеш про найкрасивіших світильниках, то, звичайно ж, не можна не згадати про художньому муранському склі. В Італії на острові Мурано донині працюють майстри, які виготовляють вироби зі скла приголомшливих форм і кольорів. І хоча на ринку присутня безліч підробок на дизайнерські світильники, муранське скло ніхто не підробляє через дорогої і складної технології виробництва. Безліч фабрик по всьому світу, які виробляють світильники, замовляють муранське скло для своїх виробів в Італії, деякі з цих робіт ви можете побачити нижче.

Поділитися: