Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Топ 5 стендів на виставці дизайну Maison&Objet 2019

22.03.2019

В Парижі в кінці січня 2019 року відбулася провідна і престижна виставка в світі дизайну Maison & Objet 2019.

Стенд Rug Society

В рамках виставкових залів було проведено безліч заходів, майстер-класів та шоу, яскраві інсталяції підкорювали уяву публіки, а всесвітньо відомі виробники меблів, освітлення та декору презентували свої нові колекції і бренди, а також розкрили своє бачення на тренди і мастхев в майбутньому дизайну 2019 року.
1. MERIDIANI

Головним об'єктом стенду MERIDIANI став Harold - це диван, який має модульні функції і можливість складання в різних конфігураціях.

Також були представлені й інші новинки: латунний стіл з колекції Adrianс і ліжко Timothy, що має лаконічний і досить суровий дизайн, що є візитівкою цього італійського бренду.
2. GINGER & JAGGER І MUNNA
Колаборація двох португальських брендів GINGER & JAGGER І MUNNA постала у вигляді нової колекції меблів. Перший бренд представив комод Meridiano, що має асиметричні форми, а також мармурове облицьовування.

Привертало увагу унікальне бра, виконане у формі бананового листя з латуні з однойменною назвою Bananas.

Крісло Gran Torino з сучасними акцентними елементами з металу і диван Luke, виконаний в класичному стилі, були зроблені брендом Munna.
3. CC-TAPIC

Вельми неординарне рішення для лімітованої версії шовкового килима Parvata limited edition (всього 6 екземплярів) можна було побачити на стенді популярного бренду СC-tapis, створеного у співпраці з Silvera. Даний витвір Жана-Марі Массо (Jean-Marie Massaud) був створений, перебуваючи під враженням від сніжних гірських пейзажів Гімалаїв. Всі гроші, отримані з продажу лімітованої серії, підуть на підтримку організації, що працює в сфері підтримки учнів в Непалі. Також СC-tapis скоро представлять і конвеєрну версію килима, виготовленого з вовни і шовку.
4. LLADRO

Порцеляновий гігант з Іспанії представив цікаву колекцію Wild Portraits, що складається з масок тварин, а також скульптури сови, мандрила і тигра в стилях реалізм і концептуалізм. Також в синьому кольорі, з матовою обробкою і з елементами золота були представлені скульптури Boldblue.
5. BACCARAT LA MAISON | LUXURY LIVING GROUP

Нову колекцію меблів Baccarat La Maison від кришталевих брендів Baccarat і Luxury Living Group розробили ряд іменитих дизайнерів: Жак Гранж, Дороте Буасье, Арік Леві, Чафік Газмі, Патрік Жиль і Альбан Ле Анрі.

Кришталевий бар, дизайн Жака Гранжа, Baccarat La Maison.

Диван Ruban, Baccarat La Maison.

Характерними для цієї колекції стали кремові тони, такі як бежевий, колір шампанського і білий, а також простота і м'якість ліній, що надає цій колекції високий коефіцієнт сполучуваності з будь-яким стилем інтер'єру.

 

Поділитися:
Товари з вітрини