Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Стародавній монастир в Тель-Авіві перетворили на розкішний готель

21.08.2018

Британський дизайнер Джон Поусон завершив реновацію стародавнього монастиря, перетворивши його в готель Jaffa. Тепер новий готель розташований недалеко від вершини пагорба в історичному районі Яффо в Тель-Авіві, де розташовано стародавнє середземноморський порт, на південь від сучасного центру ізраїльського міста. Готель Jaffa був розроблений нью-йоркської ріелторської компанією RFR Holding в партнерстві з Marriott Hotels Development Luxury Collection.
Джон Поусон вперше випустив візуалізацію проекту в 2015 році, коли була задіяна марка W Hotels. Готель Jaffa зараз складається з 120 готельних люксів, ресторану і відкритого басейну; всі кімнати з'єднані арочними колонадами і садами. Нове шестиповерховий крило також вміщує 32 приватних вілли, кожна з яких має свій власний вхід. Відокремлений центральний двір, заповнений деревами, розташований між структурами будівлі. Вони утворюють форму U, яка характеризує почерк Поусона. Ландшафтна робота для проекту була виконана нью-йоркській фірмою Rees Roberts and Partners.


Джон Поусон відновив і відремонтував Школу сестринства монастиря Святого Йосипа і сусідню колишню французьку лікарню 19-го століття. Він працював з місцевим архітектором Рамі Джил, змішуючи історичні архітектурні стилі з сучасними елементами, включаючи арабську і нео-римський.
В історичних будівлях Поулсон зберіг історичні деталі і зіставив їх з сучасними меблями. Відновлені елементи включають штукатурку, вітражі та роботи по каменю, які відносяться до 12 століття. Оштукатурені стіни були зішкребти, щоб показати новим поколінням істинність самої будівлі і його мальовані візерункові стіни, віддаючи тим самим данину поваги історичної красою будівлі. Високі склепіння стель і декоративна штукатурка створюють драматичну обстановку, відтіняє яскравими м'якими рожевими, синіми і гірчичним сидіннями.
Головним центром готелю Jaffa є бар і лаундж, точно названий «Каплиця» через його розташування в молитовному просторі колишньої школи. Лобі розташоване в новій будівлі, але включає в себе залишки стіни бастіону 13-го століття, яка була виявлена ​​під час розкопок і тепер є фокусом будівлі.
У холі є сучасні меблі, в тому числі помаранчеві шезлонги японського дизайнера Широ Курамата для Cappellini і предмети дизайну французького декоратора П'єра Паулу. Серед інших декоративних елементів - роботи британського художника Деміена Херста і фотографії ізраїльського фотографа Таля Шохата.
Дизайнер Джон Поулсон відомий тим, що застосовує свій мінімалістський стиль в архітектурі, інтер'єрах і меблевих проектах, включаючи власну студію. Інші недавні проекти Pawson включають перетворення Інституту Співдружності Лондона в новий будинок для Музею дизайну міста і перетворення бункера Другої світової війни в музей мистецтва Південно-Східної Азії в Берліні.

Поділитися:
Товари з вітрини