Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Казкові будиночки з усього світу

22.09.2018

Всі ми з дитинства любимо читати казки, але деяким з нас мало просто читати свої улюблені твори і розглядати ілюстрації до них. І тоді такі люди відтворюють казку навколо себе. По всьому світу з кожним роком з'являється все більше казкових будиночків, які начебто сходять до нас зі сторінок книг. Такі будиночки можна знайти практично в будь-якій країні світу. Багато з цих архітектурних проектів вже давно стали надбанням громадськості про них пишуть статті, знімають сюжети для телевізійних програм, такі будиночки стають центром уваги і як магніт притягують туристів. Але ще більше є казкових будиночків, про існування яких ніхто навіть не підозрює, і дізнаємося ми про них з фотографій туристів, які випадково були проїздом в невеликому містечку і не змогли пройти повз такого унікального житла.

Такі казкові будиночки завжди викликають захоплення. Але найдивніше що в більшості випадків ці будинки житлові і в них живуть реальні люди. Які проміняли модні сучасні стилі інтер'єру такі як мінімалістичний скандинавський стиль, бунтарський loft і індастріал, розкішний арт-деко і еклектика, ультрасучасні hi-tech на інтер'єр в казковому стилі. У такому інтер'єрі швидше за все ви не знайдете модних предметів меблів від провідних дизайнерів зі світовим ім'ям, за те знайдете масу вантажних дрібничок і предметів інтер'єру з цікавою довгою історією, завдяки яким і створюється казкова атмосфера.
Практично кожному з таких проектів передує цікава історія, яка надихає авторів на створення цих будиночків, як правило це можуть бути фільми або казки. Нам залишається тільки насолоджуватись цими неймовірно красивими будиночками і вгадувати що саме надихнуло на створення такого твору мистецтва. Іноді буває дуже легко визначити джерело натхнення Хоза будинку, як у випадку з казковим будиночком хоббіта збудованому в Великобританії в місті Уельс.


До слова по всьому світу можна знайти багато казкових будиночків на створення вдохнавілі книги Джона Толкіна і їх екранізації «Володар кілець» і «Хоббіта».

А іноді можуть траплятися дуже неординарні проекти, які безумовно викликають інтерес і захоплення, але неможливо здогадатися що ж спонукало автора на їх створення, як у випадку з будинком між величезних валунів.
Нижче ми вам пропонуємо переглянути невелику добірку казкових будиночків з усього світу, можливо якийсь із цих неймовірних проектів надихне вас створити свою казку і побудувати свій власний казковий будиночок.

Поділитися: