Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Кращий проект 2017 року будинок Ancaster Creek в Онтаріо

11.07.2018

У маленькому селищі Анкастер, який є передмістям Гамільтона (канадська провінція Онтаріо) проживає всього 33000 чоловік. Оточений дикою природою і непрохідним лісом з струмками і водоспадами, Анкастер - прекрасне місце для спокійного життя людей різного віку. В одному з таких будинків Анкастер жила одна сім'я, в якій складно було ужитися різним поколінням. Сім'я запросила розв'язати це питання архітектурну і дизайнерську студію Williamson Williamson Inc. з Торонто. Під керівництвом Бетсі і Шейн Вільямсон студія Williamson Williamson Inc. вже спроектували кілька житлових об'єктів і комерційних будівель, навіть завоювала премію Рональда Дж. Тома за досягнення в області дизайну і професійний приз в Римі за архітектуру в області мистецтв, а також премію молодих архітекторів Ліги Нью-Йорка.
Для сім'ї з Анкастер Бетсі і Шейн Вільямсон побудували будинок Ancaster Creek, за який вони отримали безліч нагород:
2018 Mies Crown Hall Americas Prize
2018 Премія OAA Michael V. and Wanda Plachta Award за видатні досягнення
2018 Canadian Interiors Best of Canada Award (Канадські інтер'єри - Краща нагорода Канади)
2017 Премія Ontario Wood Works Award
2017 Кращий дизайн інтер'єру за 2017 рік
Розглянемо докладніше цей проект, за що студія Williamson Williamson Inc. з Торонто отримала такі заслуги?
Мінімалістичний стиль обробки і данина геометрії в дизайні інтер'єру визначають сучасну естетику цього будинку. Батьківська частина будинку - це зона проживання на 1 поверсі, в якій є кілька спалень, кімнати для доглядальниць і ванні. Молоде покоління тепер живе на 2-му поверсі. Там облаштовані спальні, робочі кабінети і кухні в світлих відтінках дерева і натуральному камені. Велика вітальня, що переходить в їдальню з величезними панорамними вікнами на мальовничу природу - це місце спроектовано для того, щоб члени сім'ї могли збиратися тут ввечері і проводити час разом. Вітальня виконана з потайним каміном з травертину і дубової стіною.
Просторий і мінімалістичний дизайн цього будинку створює затишну атмосферу. А за оформлення його в стилі інтеграції екстер'єру в інтер'єр, тобто єдність цього будинку з лісовими пейзажами, він дійсно заслуговує всіх своїх заслуг і нагород.

Поділитися: