Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Шість дизайнерських проектів вуличних камінів

04.12.2018

Кам'яний або мармуровий камін, облаштований в саду будинку або на терасі котеджу, створює особливу затишну домашню атмосферу.

Представляємо вашій увазі шість унікальних дизайнерських проектів сучасних вуличних камінів.

Камін на терасі будинку, Вальє-де-Браво, Мексика. Чилійський письменник і режисер, автор екранізованих книг «Вогняна земля», «Старий, який читав любовні романи» Луїс Сепульведа проживає на околиці маленького мексиканського містечка Вальє-де-Браво в оточенні мальовничої тропічної зелені.

Охочий писати книги на свіжому повітрі в оточенні природи, письменник запросив архітекторів Андрес Кахіга і Хосе де Турбе Берналь спроектувати камін на терасі будинку. Архітектори створили унікальний круглий камін діаметром 2 метри і комфортну зону відпочинку, в центрі якої кам'яний стіл з ємністю для плаваючих пелюсток троянд. Тепер фотографія екстер'єру чилійського режисера і письменника уособлює уявлення про ідеальну життя в мексиканському селі.

2. Гелієвий камін біля басейну без димоходу і газової труби, Джеймс Фінестоне (James Finestone), Хел Керрі (Hal Currey), міжнародна архітектурна корпорація Arup.

3. Камін від Steven Shortridge.

 

Стівен Шортрідж, що заснував Shortridge Architects, довгий час був членом Лос-Анджелеського відділення Американського інституту архітекторів. Він спроектував камін з бетону, який живиться від прихованої газової труби і укритий сталевим листом, щоб дим від каміна не виходив у сад.

4. Естетично привабливий камін на даху будинку в Лондоні.

Дизайнер Gilly Holloway з ландшафтним дизайнером Luciano Giubbilei офоромили на даху будинку в районі Белгравії терасу з декількома камінами, дерев'яною огорожею і мармуровим столиком.

5. Тераса Standard Hotel в Лос-Анджелесі

Газовий камін на терасі Standard Hotel сконструйований в центрі зони відпочинку дизайнерами Андре Балазом і Шоном Хаузманом, композиція якого дозволяє гостям сидіти вечорами і милуватися грою вогню.

6. Вероніка Блумгрен і її каміни в естерьере вілли на Балі.

Російський архітектор Вероніка Блумгрен, випускниця Стокгольмської художньої школи, заснувала свій будинок і офіс в Індонезії на Балі.

Простір зони для медитацій і дегустацій вина з каміном біля будинку оформлено з дерев'яних дошок дуже затишний і естетичний, на лежаках використані м'які подушки з негорючої тканини.

Поділитися: