Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Найочікуваніші новинки на Міланській виставці дизайну 2018

11.04.2018

Акули дизайн індустрії, меблеві фабрики і виробники освітлення, а також всі любителі екстравагантних інтер'єрів, що стежать за розвитком дизайну інтер'єрів, з нетерпінням очікують початок відкриття Міланського тижня дизайну 2018 (Milan Design Week 2018), яка пройде з 17 по 22 квітня 2018 року. Виставка року Salone Internazionale del Mobile пройде в 57 разів, а також в інших павільйонах виставкового комплексу Rho Fiera будуть проходити виставки: "Eurocucina" - виставка кухонь і "International Bathroom" - все для ванних кімнат.

Щороку виробники освітлення і декору дивують відвідувачів новими колекціями, дизайнери влаштовують фешн покази своїх новинок, створюють арт - галереї своїх робіт і перфоменси, щоб запам'ятатися і почати співпрацювати з новими фабриками.
Найбільш очікуваними на виставці є крісла за ескізами легендарної особистості в архітектурі і дизайні Захі Хадід. Іспанська фабрика Nagami представить їх у своєму новому проекті "Сміливий новий світ", в якому викладена нова концепція створення меблів: унікальні крісла Bow і Rise від Захи Хадід, Росса Лавгроува і інших представлять надрукованими на 3D принтері. Для виготовлення використовувалися біорозкладні частинками пластика і з допомогою екструдера з гранулами в результаті вийшли крісла нетоксичного і екологічно чистого матеріалу в кольорі фуксії.
"Залучаючи до меблевому виробництву робототехніку, можна створити стільці від Росса Лавгроува", - стверджують засновники компанії Nagami Manuel Jimenez Garcia і Ignaso Viguera Ochoa, представляючи свою серію Robotica з космічним дизайном меблів.

ТМ Robotica - це стільці з силікону спіральної форми в кольорі супрематизму (сірого, червоного і білого), вони можуть бути універсальними, використовуватися як стіл, підставка під телевізор або виконувати будь-які інші функції в інтер'єрі.
Також на Міланському тижні дизайну можна буде побачити анонсуються і очікувані новинки:
Унікальні твори Андреа фантанів - підлогові лампи з серії Ballerina і його підставки для картин.
Оновлену версію трюмо "Architettura" від Fornasetti, модель якого спочатку придумав Джо Понті, але П'єро Форназетті доповнив зовнішній вигляд трюмо в 1951 році, можна буде споглядати в шоу-румі на Corso Venezia 21 / A.

Cornelio Cappellini представить світильник Richmond, це поєднання муранського скла з золотистого кольору металом в стилі арт-деко.
Розкішна настільна лампа Camparino від старовинної фабрики Barovier & Toso з бездротовою технологією і датчиком руху: світло загоряється тоді, коли повз нього проводять рукою.

Стіл Torsion з оливкового дерева від Маріо Белліні (Natuzzi Italia).
Дзеркала з мармуровим наповненням від Visionnaire. Нову колекцію дзеркал "Breath" готує арт-директор бренду Visionnaire Елеонора Каваллі по дизайну від Армандо Бруно, Марко Пива і інших.

Чи варто згадувати, що Visionnare не переставали дивувати своїми колекціями вишуканих світильників, також і в цьому році на виставці будуть показані люстри Marco Piva.
Міланський тиждень дизайну пройде в цьому 2018 році в історичному палаці Giureconsulti, з тераси якого відкривається чудовий вид на найбільший в світі Кафедральний собор в Мілані - Дуомо.

Поділитися: