Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Стиль бохо в інтер'єрі

17.02.2018

Стиль бохо, або як його ще називають бохо-шик, ніколи не стане також популярний, як лофт або скандинавський стиль в силу своєї особливості. У стилю бохо немає чітких законів, до нього не можна застосувати шаблони, є тільки одне головне правило - інтер'єр повинен відображати смаки, уподобання та внутрішній світ свого господаря. Тому що всі люди різні, так і інтер'єри в стилі бохо, несхожі один на одного.

 Кому ж підходить цей стиль? В першу чергу творчим натурам, тим, хто не хоче жити в сучасному «прилизаному» інтер'єрі, а хоче створити унікальний дизайн, через який буде висловлювати свою індивідуальність. Також цей стиль підійде мандрівникам і колекціонерам, людям, які люблять оточувати себе сувенірами з подорожей або унікальними вінтажними речами, купленими на блошиних ринках по всьому світу. Стиль бохо підходить як ніякий інший для обігравання в інтер'єрі всіх дорогих серцю дрібниць.

 

Кому не підійде стиль бохо? Звичайно ж педантам, людям, які люблять ідеальний порядок і віддають перевагу інтер'єрам в стилі мінімалізм, хай-тек. Неможливо створити інтер'єр в стилі бохо без великої кількості декору і різних дрібниць.

Сама назва стилю пішла від французького слова «Bohme», що в перекладі означає «циганщина». Тільки не давайте себе збити з пантелику фотографіями інтер'єрів, на яких звалище речей і меблів різної фактури і стилю називають бохо. Правильно реалізований стиль бохо - це створення ілюзії безладу і навмисна недбалість. Для досягнення такого ефекту потрібно провести кропітку роботу, поєднуючи часом навіть непоєднувані предмети в одному інтер'єрі, різні кольори, фактури і стилі.

 

Стиль бохо складний і самобутній, для його успішної реалізації рекомендуються залучати професійних декораторів. Мода на різні стилі і предмети декору може приходити і йти, створювати тенденції, які будуть встановлювати правила в декоруванні інтер'єрів, але це ніколи не торкнеться стилю бохо. Бохо-шик в силу своєї основної особливості, назвемо її «бунт проти правил», завжди буде зберігати своє унікальне обличчя. А так як в кожній людині є творчий початок і трохи бунтарства, у стилю завжди будуть свої нечисленні шанувальники, які не дадуть цього стилю зникнути з сучасних інтер'єрів.

Автор статті - головний редактор інтернет-видання про дизайн «4ROOM.UA» Альона Булат

Поділитися:
Товари з вітрини