Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Розкішні маєтки зірок, які так ніхто і не придбав

22.08.2018

Напевно, складно знайти людину, яка не хоче жити розкішно, як голлівудська зірка або політик світового рівня. Чи не зупиняє покупців ні завищені ціни селебріті на свою зоряну нерухомість, ні дорогі, але часто без смаку оформлені інтер'єри. Здавалося б, будь-який захоче придбати зоряну садибу, але насправді не всім відомо вдалося продати свою нерухомість, навіть істотно знизивши заявлену вартість. 1. Маєток Президента США Дональда Трампа на острові Сен-Мартен узбережжя Карибського басейну продавався довгий час за 28 млн доларів. Le Chateau des Palmiers з розкішним класичним інтер'єром з 11 кімнатами і 12 ванними був куплений в 2013 році, пропонувався в оренду за нечувану суму в 17 млн ​​доларів, а пізніше піддався руйнуванню ураганом «Ірма». 2. Відомий під псевдонімом 50 Cent реп-виконавець і актор Кертіс Джексон протягом 10 років ніяк не може продати свій будинок в Фармінгтоні, штат Коннектикут. На будинок, придбаний репером в 2003 році, ще було витрачено 10 млн доларів на реновацію, перш ніж в 2007 році з'явилася мета розмістити його на ринку нерухомості. Фактично, це найдорожчий будинок у Фармінгтоні за 18 млн дол, зі своєю звукозаписною студією, тренажерним залом, нічним клубом і зі своїм майданчиком для висадки гвинтокрилів. Зараз музикант згоден продати весь цей маєток всього за 5 млн дол, але чомусь ніхто не хоче його купувати. Можливо, відсутність інтересу до будинку пов'язано з кримінальною діяльністю Кертіса Джексона і його торгівлею наркотиками, можливо конфлікти з іншими музикантами дають про себе знати, а також те, що будинок не так давно обікрали. Зараз цей будинок використовується для зйомок шоу «Million Dollar Listing».

3. Фешн-дизайнер Томмі Хілфігер намагається продати свою дворівневу нерухомість на Манхеттені вже більше 5 років. Спочатку позначивши ціну своєму пентхаусу в 80 млн дол., Через деякий час довелося знизити до 50 млн дол. Детальніше про інтер'єр цієї квартири в нашій статті: « Розкішний пентхаус модельєра Томмі Хилфігера ».

4. Мадонна придбала великий будинок в Каліфорнії в 2003 році відразу після весілля з режисером Гаєм Річчі за 12 мільйонів доларів. Після свого 60-річчя Мадонна вирішила проживати в Лісабоні, де займається футболом її син, а її будинок у Беверлі Хіллс тепер виставлено на продаж, оцінений в 35 мільйонів доларів. Така комбінація в восьми цифрах викликає хвилювання серед шанувальників поп-королеви, але садиба в нормандському французькому стилі 550 квадратних метрів з 8 спальнями, 14 ванних кімнат і 7 камінів, а також гектаром обгородженій землі залишається не купленою протягом 5 років. І навіть сусідство з Леонардо Ді Капріо і Джеком Ніколсоном не допомагає.

Поділитися: