Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Простота дизайну від фабрики Calligaris

02.10.2018

Компанія Calligaris створена в 1923 році в Італії і зараз є добре відомим брендом, зарекомендував себе на ринку меблів і аксесуарів для інтер'єрів з престижної відміткою «Made in Italy». Сучасна естетика, модний простий дизайн і філософія мінімалізму вкладені в концепцію кожної моделі. Компанія Calligaris виступає за якість і креативність, постійно вдосконалюючись з кольором і формою, можливо тому предмети меблів і декору знаходять своє місце в будь-якому інтер'єрі, створюючи унікальні простору.
Безліч італійських молодих дизайнерів співпрацює з брендом Calligaris.
Claudio Dondoli і Marco Pocci, які заснували свою студію Archirivolto, отримали премію iF Design Award в 2011 році і премію за інновації в галузі дизайну в 2012 році. Столики Atollo дизайн Dondoli & Pocci

Вони спроектували для Calligaris серію кавових столиків Atollo з латуні з дерев'яною або керамічної стільницею, а також стільці Bahia. Cartesio design Busetti & Garuti
Молода команда Manuela Busetti, Andrea Garuti і Matteo Redaelli почали працювати з Calligaris в 2008 році. Їх авторству належить серія крісел Coco і обідні столики Cartesio.
Стефано Каваццана, випускник Венеціанського університету дизайну, створив для бренду Каллігаріс ліжко Swami, диван Mies в простих класичних формах.
Авторства Валентини Карретта компанія пропонує килим Gava, який вдало буде виглядати під столом Cartesio.
Елегантна софа Sweet і комфортний м'який диван Facing з функцією регулювання спинки від дизайнера Енріко Чезана в стилі ар-деко доповнять вашу вітальню.
Marelli Molteni - два архітектора з міста Канту спроектували стенд Horizon, а Андреа Пінінфаріна - керамічний стіл Orbital, що імітує поверхню мармуру.
COmplements DEsign - CODE - це лінія аксесуарів декору, з якими Каллігаріс відзначає свою пристрасть до творчості молодих майстрів та перспективного розвитку нових ідей в дизайні. Дивовижні об'єкти цієї колекції наповнені індивідуальністю, поєднують в собі функціональність і естетику з елегантністю, властивою виключно бренду Calligaris.
Компанія Calligaris, поширена в 100 країнах світу, налічує понад 620 точок продажів і 3 флагманських магазина по всьому світу.

Поділитися:
Товари з вітрини