Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 20:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Приклад вдалого поєднання кількох стилів інтер'єру

15.03.2018

Вдале поєднання кількох стилів інтер'єру в одному будинку на прикладі сучасної резиденції Atherton Avenue Residence, яка розташовується на півночі Каліфорнії, біля Сан-Франциско. Проект резиденції Atherton Avenue Residence розробило американське архітектурне бюро Arcanum Architecture.

У підсумку цей будинок в Каліфорнії площею 622,4504 квадратних метрів став чудовим прикладом того, як сучасна архітектура може поєднуватися з навколишнім її ландшафтом, при цьому інтер'єр, оформлений в декількох стилях, залишається гармонійним і комфортним.
Перш за все перед дизайнерами стояло важливі завдання - спроектувати такий простір, в якому була б забезпечена максимальна приватність власників резиденції і при цьому легко було б виходити на вулицю дітям для єднання з мальовничою природою саду, для створення якого була проведена колосальна ландшафтна робота.

Для вирішення першого завдання структура будинку створена таким чином, що чотири окремі частини будинку перебувають у шаховому порядку по осьовій лінії, з'єднані між собою сходових проходом і відкритим атріумом. Для виконання другого завдання - побудовані веранди із зоною для барбекю, тренажерним залом і басейном.

В обробці стін і стелі використані екологічно чисті матеріали, зокрема, натуральний камінь і дерево світлих тонів, а широкі без гардин вікна в підлогу забезпечують внутрішній простір постійно хорошим освітленням сонячного світла.

Для зручності встановлені широкі розсувні і орні двері для швидкого доступу до веранди, а сходи ведуть в приватний лаундж і в дві додаткові спальні для дітей.

В інтер'єрі присутній скандинавський стиль, мінімалізм, а ванна кімната і кухня виконані в стилі лофт, але при цьому за рахунок поєднання світло-сірого і білого кольору матеріалів, а також натурального дерева все виглядає органічно і несуперечливо.
Меблі і декор тут, скоріше, відіграють допоміжну роль, адже головна роль тут все ж відведена який відкривається з вікон.

Можливо, саме такий простий, але досить комфортний інтер'єр будинку в мальовничій Каліфорнії буде ідеальним інтер'єром для будь-якого заміського будинку!

Поділитися: