Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Інтер'єр модного будинку Palazzo Fendi

15.01.2018

Поринути у світ краси і розкоші можна зупинившись в фешенебельному бутік-готелі Fendi Private Suites, який знаходиться в самому центрі Риму, навпаки Колізею і Фонтана Треві. Модний будинок Palazzo Fendi - це відреставрований старовинний особняк XVII в. знатного патриціанського роду Бонкомпаньі, викуплений в 2004 році дизайнерським домом.

Відсвяткувавши 80-річчя свого бренду, Fendi розмістили на 1-му поверсі Палаццо свій найбільший за площею модний бутик (близько 1000 кв.м.), також ательє з пошиття хутра, на 4-му - японський ресторан британської мережі Zuma, а вже на 2-му і 3-му поверхах - сам готель. Таким чином, Fendi створили свій lifestyle, захоплюючи кожного охочого відправитися в подорож і в світ високої моди, і в атмосферу Риму, насолоджуючись інфраструктурою розкішних і ультрасучасних апартаментів свого готелю.

Виконати інтер'єр модного готелю довірили відомим дизайнерам інтер'єрів: Гвенаеля Ніколя, що створює luxury-простору з нотами античності і ренесансу, Еміліо Сальче і Брит Моран, що представляють свою студію Dimore Studio, і Марко Костанцо.


Потрапляючи в хол бутік-готелю, гостей відразу зустрічає ресепшен готелю, як футуристичне твір мистецтва кубічної геометричної форми, він виконаний в рідкісних сортах мармуру - калакатта, Лепанто і фавакір.

Прикрашений травертином хол призводить в лаунж зону, де в комфортній обстановці можна розслабитися від стомлюючого шопінгу чи літньої спеки і почитати книги, випити кави.

Унікальні люстри від Ліндсі Адельман, відомої законодавиці мод на рідкісні колекції світильників, м'які меблі від Fendi Casa і Fernando & Humberto Campana, крісла Fritz Hansen, вантажні стільці Shell Ханса Вегнера якнайкраще доповнюють таку вишукану і затишну обстановку.


Готель налічує всього 7 номерів люкс в ексклюзивному класичному стилі з елементами еклектики, в теплих бежево-шоколадних і сливових тонах.

Підлога викладена дубовою масивною дошкою, стіни - травертином, ванни виконані в мармурі сорти Лепанто россо і в травертині.

У кожному номері присутні дзеркала від Джо Понті (Giò Ponti), килими від Яна Ката і хутряні панно Fendi.

Гостям в номері надається iPad, в якому завантажена підібрана дизайнерами музика і путівник по Риму з декількома цікавими маршрутами прогулянок по італійській столиці.


Palazzo Fendi вже став лауреатом престижної премії Condé Nast Traveller Hot List Award, і це не дивно, адже будь-яка деталь елегантного інтер'єру підкреслює свій статус бренду люксового сегмента і сподобається найдосвідченішим гостям.

Поділитися:
Товари з вітрини