Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Португальські інтер єри джерела натхнення для дизайнерів

20.06.2018

Інтер'єри португальських будинків надихають своїм самобутнім і наповнює натхненням літа декором. Стиль португальських інтер'єрів - це поєднання контемпорарі, колоніального стилю з етнічними елементами і модерну, при цьому важливою деталлю позначено повагу до національних традицій, наприклад, в декорі або облицюванні стін. Без живопису, етнічних візерунків килимів і традиційної португальської кераміки складно уявити повноцінний інтер'єр будинків найзахіднішої частини Європи.

Португальська стиль в інтер'єрі - це поєднання синього кольору всіх морських відтінків з сонячними і білими нотами, багато радісних квіткових принтів і еклектики.
Для гармонійної і теплої атмосфери застосовують не тільки меблі, але і стінові панелі з натурального дерева. Срібло, скло створюють легкість і легкість обстановці, а сині, земляні коричневі, зелені або рожеві тони тканин - райдужну річну атмосферу. Концепцію використовувати в інтер'єрі не просто дерев'яні вироби, а й зрізи необробленого повноцінного дерева пропонує бренд Jose Luis Madeiras. Їхня продукція дивує своїм стилем, який виглядає дещо аскетично, але при цьому органічно в будь-якому інтер'єрі.
Фабрика António Alves пропонує сучасні стелажі, тумби та ліжка з контрастним поєднанням фактур і матеріалів в обробці. Стелаж та ТВ-тумба від португальського бренду António Alves.
А кольорові метали і коркове дерево у виробах можна знайти в бренд Juva. Легкість, простота маркетрі зі шпону і скандинавський мінімалізм в меблів з португальським настроєм пропонує фабрика Portukahf.
На фото - меблі від фабрики Portukahf. Хедлайнери в сегменті м'яких меблів португальського якості - це фабрики Classiribalta, Premium The Sofa Tailor, а спальні гарнітури - це сукупність комфорту і стилю за європейськими мірками.


Португальський дизайн - по домашньому теплий і наповнений старовинними речами, виконаними в сучасному виконанні натуральними матеріалами, а принти і форма аксесуарів в інтер'єрі наповнені атлантичним вітром і пекучим португальським сонцем, тому в декорі переважають яскраві помаранчеві і червоні відтінки.

Поділитися:
Товари з вітрини