Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Слідами Ілона Маска - космічна тематика в дизайні

04.05.2018

Після запуску ракетою автомобіля Tesla Ілоном Маском на Марс весь світ захопила тенденція на космічну тематику. Виробники меблів, освітлення, шпалер і аксесуарів випустили нові серії дизайнерських предметів інтер'єрів на цю тему. Концепція космічного стилю в інтер'єрі завжди асоціюється з прогресом і втіленням високих технологій. Зоряне небо на стелі, комплект меблів, що нагадує вид космічного корабля або парад планет у ванній кімнаті, це виглядає дуже яскраво і незвично і може бути атрибутами сучасності, нетривіальністю, навіть романтики. Ми виділили кілька цікавих моделей світильників і меблів, які створять в інтер'єрі космічну атмосферу і прекрасно доповнять стиль хайтек, індастріал чи мінімалізм.
1. Світильник Ululì Ululà з колекції освітлення для саду, Karman, Італія.

2. Стельовий світильник Cosmo, Delightfull, Португалія.

Втім, у бренда Delightfull більшість моделей дійсно ультрасучасного, навіть футуристичного дизайну. Наприклад, вийшла унікальна серія Atomic, в якій люстра і настільна лампа імітують своєю формою молекулярне з'єднання.

3. Настільна лампа ATOMIC SUSPENSION від Delightfull. 

4. Rocky Rocket від Delightfull - інтерактивний стілець для дітей, оснащений освітньою світловою і звуковою системою, розвиваючої дитячу уяву про космос.

Виконано в червоно-білій колірній гамі з високоякісних матеріалів: дерева і скловолокна з оксамитовою оббивкою.
5. Бар Bomb Bar від Fallen Furniture, Великобританія.

Це дзеркальна полірована шафа для напоїв, яка на перший погляд виглядає як алюмінієва ракета, розміщена у вашій вітальні і чекає свого запуску. Але при відкритті передніх дверей виявляється компактним баром, в якому можна зберігати шампанське та інші напої.
6. Журнальний столик The Boullee Table від Brooksbank & Collins, Великобританія.

Зроблено у вигляді небесного тіла зі своєю орбітою з нержавіючої сталі і дзеркальних дисків в честь неокласичного архітектора 18 століття Етьєна Луї Булле, який під впливом праць Ісаака Ньютона описав свої уявлення про космічний простір і час.
7. Металеві настінні годинники Sistema Solari від італійського бренду Arti & Mestieri у вигляді Сонячної Системи.

8. Світильник Richmond від Cornelio Cappellini, Італія.

9. Світильники колекції "Обсерваторія" британського дизайнера Лі Брума, які об'єднані однією космічної ідеєю, особливу увагу в колекції можна приділити лінійці Eclipse ("Затемнення"), де дизайнер знайомить з "Оріоном", "Авророю", "Tidal" та іншими зоряними об'єктами.

 

Поділитися: