Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

9 яскравих арт-об'єктів від колаборації дизайнерів і селебріті

19.05.2018

Для проекту Field Studies світові зірки кіно, моди і музиканти об'єднали свої зусилля з відомими дизайнерами сучасності та створили 13 яскравих і екстравагантних арт-об'єкта, які зараз представлені в будинку Mulberry для шоу Sight Unseen 2018.

1.Пуф Rebelle від американського дизайнера Келлі Уестлер (Kelly Wearstler) і модним блогером Еймі Сонг (Aimee Song). Помаранчеве пухнасте твір з козячого хутра, латуні і яскраво-вогняного мармуру створено як завжди в дусі яскравих запам'ятовуються своєю неординарністю аксесуарів Келлі Уестлер і доповнить будь-який еклектичний інтер'єр. Вартість - 8000 дол.

2. М'яке крісло PnKRck від спільного дуету: дизайнера Келлі Беха (Kelly Behun), протеже Філіпа Старка, яка стала світовою популярністю в сфері дизайну та навіть оформила інтер'єр манхеттенської квартири Іванки Трамп і модельєра Нарцисо Родрігеса, в парфум і одяг якого одягається Мішель Обама. Скульптурна асиметрія крісла, виробленого з льону, замші і дуба, оцінена в $ 5,750 і може здивувати вас своїми характеристиками комфорту.

3. Американський актор і музикант Джейсон Шварцман спільно з дизайн-студією Wall придумали унікальний дизайн фортепіано, присвоївши своєму творінню цікаву назву - Marzipan Pianette. У представленому дизайні, що нагадує повітряний бізі, музичний інструмент в гламурному ванільно-рожевому кольорі стане чудовою прикрасою будь-якої вітальні.

4. Вигнуті лінії надихнули дизайнерську студію Bower і актора Сета Рогена (Seth Rogen) на дзеркало Atlas. Це дзеркало з кольоровим градієнтом, яке створює ілюзію об'ємної тривимірної сфери. Вартість оцінена в 21200 дол.

5. Вішак HW10 Valet з мармурового підстави, латуні і шкіри білого кольору від бюро Home Studios в особі Олівера Халлегрейва і стиліста Наташі Ройт. Чотири різних різновиди мармуру (Кенія Блек, Брекчия Капрайя, Індиго Грін і Чайна Роза) втілюють своїми елегантними лініями і пропорціями сміливий сучасний дизайн, придбати можна за 5800 дол.
6. Дует дизайнерів Джулія Даулт і Крістофер Стюарт представили світильник Oracle з полірованою поверхнею з бронзи вартістю $ 10,000.

7. Серія ваз Студія Ladies & Gentlemen і дизайнер Kaarem з смоли і шовку.

8. Дизайнер Рафаель де Карденас і костюмер Мел Оттенберг запропонували колекцію з трьох ковдр, 6 500 доларів кожен. Матеріали використані виключно натуральні: шкіра і кашемір; шерсть і шкіра; шерсть мериноса і замша.

9. Свічники Architecture of Song від студії Principals і співачки Angel Olsen зроблені унікальним способом. Машина виплавляє воском під музичні частоти певні форми, які потім виливаються в алюмінії як свічник. Вартість такого підсвічника коливається від 860 до 1060 долара.

Поділитися: