Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

П'ятірка провідних метрів італійського дизайну меблів

10.07.2018

Італія в будь-яку епоху славилася своїми майстрами і талантами в області мистецтва, архітектури і дизайну. Італія подарувала світу багатьох своїх видатних дизайнерів і модельєрів, завдяки яким світ дизайну назавжди змінився. Сучасний інтер'єр став виглядати таким завдяки іконам світового дизайну родом з Італії - Джо Понті, Алессандро Мендіні, а також Клаудіо Луті і його фабриці меблів Kartell. Чи так це зараз і чи є італійці - провідними в сучасний час? Ми розповімо про п'ятьох висхідних на ринку італійських дизайнерів, які зараз творять унікальні предмети інтер'єру.
1. Алессандро Ла Спаду - креативний директор бренду Smania, для якого він створює класичного стилю меблі.

Для компанії Visionnaire він моделює розкішні предмети інтер'єру, в тому числі шпалери шинуазрі, для Fratelli Longhi - двері, а також світильники для Milldue і La Murrina. Зараз готує власний арт-проект з назвою Sandrino.
Меблі для ванної від Алессандро Ла Спаду для Visionnaire, в колекції 2013 року якій представлена ​​раковина-ширма Triamond. І на першому фото - крісло Siegfried, випущене в 2006 році для Visionnaire і зробила Ла Спаду відомим.
Колекція по дизайну Алессандро Ла Спаду для Antolini в 2013 році.
2. Ферруччо Лавіані - видатний червонодеревець і дизайнер меблів. Він виробляє високоякісні предмети меблів як твори мистецтва для провідних італійських фабрик: KARTELL і FOSCARINI, а також Flos, Moroso, Cassina і De Padova.
Готичні буфет-вітрина Gothik-A і панелі буазері Gothik-В вирізані з масиву дуба в дизайні Ферруччо Лавіані для Fratelli Boffi, представлені на виставці дизайну в Мілані ISaloni 2017.
3. Франческо Бінфаре відображає в своїх меблів ідеї збереження навколишнього нас природи і вирази людських почуттів. У новому дивані Pack для фабрики Edra на виставці в Мілані ISaloni 2017 він продемонстрував красу і легкість м'яких синтетичних тканин, які можна використовувати замість натурального хутра.
4. Гаетано Пеше - метр італійського дизайну, який отримав свою популярність ще в 1969 році, випустивши поліуретанові моделі крісел «UP 5» і «Donna». Барвисті і яскраві його роботи не можуть не запам'ятатися: стільці «Nobody s Perfect» (Ніхто не досконалий) і "I Feltri", випущені в 1992 році для Etro, відображають чутливість і багатство особистості самого дизайнера.

5. Антоніо Читтерио отримав свою першу нагороду за свій дизайн ще в 18 років. Він проектує будинки, створює дизайн меблів для брендів B & B Italia, Flos і Maxalto. Якість його продукції зараховується до гордому «Made in Italy». На відміну від меблевого ряду виробленої класики, Антоніо робить акцент на простоті, мінімалізмі, ергономіці і постмодерні італійського люкса.
Модульний диван Lario для Flexform, випущений в 2016 році.
У майбутніх наших статтях про кожного з цих італійських дизайнерів ми розповімо детальніше.

Поділитися:
Товари з вітрини