Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Готель з інтер'єром від Карла Лагерфельда

08.02.2018

Hôtel de Crillon - один з найрозкішніших готелів світу з інтер'єрами від Карла Лагерфельда.


Величний комплекс в історичному районі Парижа поблизу площі Згоди почали будувати за особистим наказом французького короля Людовика XV.

Споруджений палац, який спроектував Луї-Франсуа Труар в 1758 році, в подальшому кілька десятиліть служив резиденцією для декількох поколінь знатного сімейства графів де Крийон.


У 1909 році паризький особняк перетворився в розкішний готель класу «люкс». З тих пір в палаці часів Людовика часто зупинялися світові знаменитості, політики, члени королівських сімей та інші селебріті. У 2010 році власником цього п'ятизіркового готелю «Крийон» став саудівський принц Мітеб бен Абдулла бін Абдулазіз. А вже в 2013 році «Крийон» приєднався до готельної мережі Rosewood Hotels and Resorts.


Після здійснення покупки легендарний Hôtel de Crillon був перепроектований, в той же час обов'язковою умовою було зберегти богемність номерів і їх королівський шарм. Для цієї мети менеджери Rosewood Group запропонували здійснити реконструкцію високопрофесійним і відомим майстрам розкішних творів французького дизайну: архітектору Ришару Мартіні і Сирілу Верньолю, колористу Тристана Оеру, а з питань антикваріату і предметів мистецтва запросили Шахана Мінассян. Команда дизайнерів під керівництвом арт-директора Аліна Асмара д'Амман створили найдорожчий готель Парижа.

Велика частина предметів інтер'єру, виготовлені на замовлення, величезна кількість унікального антикваріату. Були залишені колишні середньовічні вантажні люстри, їх тільки відреставрували Бронзування студія Maison Lucien Gau.


Два розкішних сьюта оформив фешн-дизайнер і ікона стилю Карл Лагерфельд, він назвав їх Les Grands Appartements. Лагерфельд повідомив, що оформив декор номерів в честь свого улюбленця кота.

У номерах Les Grands Appartements унікальна, вироблена під замовлення меблі, і кришталеві світильники. Номери, які з'явилися в результаті бачення Лагерфельда, можуть бути об'єднаними за запитом відвідувачів в одне грандіозне просторе простір загальною площею 335 кв. м.


Паризький Hôtel de Crillon відкрився влітку після чотирирічної реконструкції вартістю в 455 млн. Євро.

В готелі зараз представлено 78 номерів, 46 іменних сьютів. Найбільший номер має площу 245 кв. м плюс дві тераси 100 кв. м.

Оновлений дизайн готелю став одним з найбільш обговорюваних подій життя парижан і, завдяки захоплених відгуків перших відвідувачів став користуватися популярністю у паризької богеми.

Hôtel de Crillon зараз вважається готелем високого рівня серед представників постачальників розкішного туризму.

Поділитися: