Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

П єр Гоналон і його світильник пташина клітка

30.03.2018

П'єр Гоналон (Pierre Gonalons) - сучасний французький художник інтер'єрів в стилі мінімалізм і поп-арт, який став відомим завдяки спроектованої їм моделі "Sunset" - світильника - пташиної клітки.
Світильник Pavilions в галереї Armel Soyer.

П'єр Гоналон виріс в італійській родині, але завжди мав особливу симпатію до французького спадщини і культури. Будучи родом з Ліона, він поїхав в Париж і там вступив на навчання за спеціальністю "Архітектор і дизайнер інтер'єрів" в престижну закритого типу академію École Nissim de Camondo, в якій навчався і сам Філіп Старк і Жан-Мішель Вильмонт. Заснувавши в 2004 році свою фабрику ASCETE, коли йому було всього 23 роки, П'єр Гоналон надалі почав випускати під своїм брендом PIERREGONALONSSTUDIO колекції предметного дизайну, неординарні освітлювальні прилади, меблі, дзеркала, каміни, оправи для окулярів і т.д.

Його творіння між простотою і ефектом розкривають тонку роботу інтерпретації тим, яким він залишається вірним і які є його особистим підписом. Він віддає пріоритет висловом симбіозу матеріалу і майстерності, яке він вважає джерелом натхнення.

Консоль з червоного мармуру на виставці в США

На торішній виставці в Парижі вражаюча інсталяція П'єра Гоналона в дуеті з Maison Piere Frey.
Зараз він визнаний фахівець авторського предметного дизайну, він часто робить предмети меблів з мармуру. Світові акули фешн індустрії, такі як Chloé, Kiehl's, Knoll, Lalique, L'Oréal, Nina Ricci, Lalique, Pierre Frey звертаються до П'єру Гоналон за ексклюзивом, а з 2016 року підписує свої перші контракти на оформлення приватних інтер'єрів.

П'єр Гоналон постійно демонструє свої колекції на міжнародних виставках дизайну і декору, проводить майстер-класи. П'єр Гоналонс публікується і виставляється паризької галереєю Armel Soyer.

Його колекції «Pavillons» в 2012 році і «Palais» в 2015 році були представлені на Art Basel Design Miami від Galerie Armel Soyer.

Поділитися: