Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Декоратор Вінсент Дарре і його епатажні інтер'єри

17.03.2018

Вінсент Дарре (Vincent Darré) - видатний французький декоратор, ексцентричний і неординарний, як і його творчість в дизайні інтер'єрів. Вінсент дає безліч майстер-класів і знімається в кіно, пише картини, випускає різні види меблів, позує круглий рік у фотосесіях для обкладинок глянцевих журналів і не пропускає світські заходи.

Вік Вінсента визначити неможливо, він завжди як яскрава запальничка, екстравагантний і життєрадісний, одягнений з голочки за останньою модою. Треба зауважити, що саме своїм костюмованим епатажем він дивує публіку, ніж та запам'ятався всьому світу. Дійсно, Вінсент Дарре починав свій професійний шлях як fashion дизайнер, працюючи спільно над колекціями одягу Fendi з Ів Сен Лораном і Карлом Лагерфельдом ще в далекі 80-і роки, керував відділом модного будинку Moschino і був арт-директором Emanuel Ungaro.

Натхненний творчістю Сальвадора Далі і мистецтвом дизайну інтер'єрів Жана Кокто, Жан-Мішеля Франка, Вінсент Дарре з 2008 року став декоратором і прославився не скільки самим дизайном, а театралізованим виразом свого стилю і "підходом до кожного проекту, як до створення сценарію для нового фільму" , - як зізнається сам декоратор.
Зараз саме йому довіряють декорувати свої будинки особи французької знаті і зірки світової величини, наприклад, Крістіан Лубутен, актриса Інес Састр і музикант Мік Джагер. Разом з архітектором Елізабет Лемерсье він декорував в Парижі відоме місце зустрічей селебріті - французький ресторан і готель клубу Le Montana.

А недавно здивував всіх своїм новим сюрреалістичним шедевром - оформив ексклюзивний бутік очок Thierry Lasry в Парижі, продукцією якого користується Мадонна і Кетті Перрі.

Вінсент оформив інтер'єр в блискучих металевих відтінках золотого і сірого, використовуючи світлозаломлення, перспективу і відбиття світла, також передаючи свою улюблену франкмасонської тематику - трикутники і людське око.

Мармуровий фасад бутіка зі скляною вітриною, в якій відбивається мерехтіння розкішного внутрішнього простору і велике око, виглядають як футуристичний об'єкт. Всередині приміщення відчувається оптичний ефект, що підсилюється за рахунок латунних елементів разом зі склом, а як геометричний візерунок стендів і яскраві меблі створюють антураж і сюрреалістичність інтер'єру.
Зараз Вінсент Дарре заснував свою компанію "Maison Darre", випускаючи під своїм брендом химерні світильники у вигляді бабок, стільці, столики, ширми, шпалери та інші предмети меблів.

Він також продовжує писати яскраві картини в дусі авангарду і сюрреалізму.

Шпалери з геометричним малюнком і улюбленої тематикою Вінсента Дарре, що випускаються під брендом "Maison Darre".

Поділитися: