Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Особняк в стилі арт деко в Мельбурні

30.06.2018

Побудований в стилі Тюдорів старовинний особняк в Мельбурні реновірован більше 12 років і в підсумку оформили його інтер'єр в сучасній інтерпретації арт-деко.
Місцева архітектурна фірма CATT Architects допомогла знести прибудову 1970-х років і замінити пошкоджені фасади на нові, витримані в стилі основної будівлі.

Завдяки дизайнеру інтер'єру Томасу Хемел, який продумав деталі і зробив правильний вибір матеріалів, по стилю відповідним історичним, і привіз з англійського села камені для мощення в саду, особняк тепер виглядає як маленький палац.

Інтер'єр вийшов настільки чарівним і елегантним, що став об'єктом захоплення і публікацій на сторінках модних журналів про дизайн і архітектуру.

Парадні сходи і кесонна стеля у вітальні виконані в стилі сера Едвіна Лютіенса.

На території сходового холу варто лава Facette Bench Triple від дизайнера Наталі Барадаран, а підлогу вистилає справжній камінь, привезений з Бургундії.

У вітальні - журнальний столик по дизайну Жана-Луї Деніо, Jean de Merry, а килим за ескізами Аміра Алігоргі виготовлений Behruz Studio в Мельбурні.

В цілому будинок прикрашають строкаті яскраві килими з Непалу, які повторюють лейтмотив райдужки ока. Робочий кабінет на верхньому поверсі будинку включає в себе письмовий стіл в вінтажному американському виконанні 1970-х років, світильник Sofia, Fuse Lighting на тлі шпалер від David Bonk.
У кухні головний акцент - світильники, створені художницею Мавіс Варрнгіной Ганамбарр, вироблені з листя пальм і гібіскуса сорти Курраджонг, і крісла Hola від італійського бренду Cassina.

А в їдальні - стіл, вироблений на замовлення від Kneedler Fauchère.

Спальню доповнює кавовий столик по дизайну Еріка Шмідта і крісла Rose Tarlow від Schumacher. Шпалери, які ми бачимо в спальні, - це колекція шпалер в стилі шинуазрі від Fromental, а гламурний килим виконаний по дизайну Аміра Алігоргі, Behruz Studio.

Ванна біля спальні, в якій присутня зручна табуретка Waterlily, Weylandts з бетону, фурнітура Bellagio від дизайнера Антоніо Родрігес, Zucchetti. На стіні - сучасна композиція з гудзиків, шпильок від майстра Ран Хван Two Love Blossom.
Велика кількість картин Джона Браку Dancers in Blue (1969), Ільдою Рікс Ніколас Looking for Stragglers (1922), Падді Бедфорда "Какаду" в інтер'єрі прикрашають цей еклектичний австралійський особняк.

Поділитися:
Товари з вітрини