Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Номінанти на Премію Dezeen Awards 2018

29.08.2018

У сьогоднішній статті ми наводимо короткий список інтер'єрів, які були номіновані для участі в церемонії нагородження як кращий проект Dezeen Awards. У списку представлені такі незвичайні проекти, як лондонська церква, перетворена в будинок, галерея у колишньому секс-шопі в Японії, квартира на горищі в колишньої танкової станції і проект багатокультурної виставки в Швеції.

Bavaria Road - проект реконструйованої методистської церкви в Лондоні.
У шортлист 41 проект за вісьмома категоріями, за якими впливова в світі дизайну група експертів Dezeen Awards вибирає найкращий новий дизайн інтер'єру з усього світу. У журі входить 75 провідних фігур зі світу архітектури та дизайну, включаючи архітекторів Девіда Аджай і Россано Ху, дизайнерів інтер'єрів Індії Махдаві і Афродити Красса, а також дизайнерів Бенджаміна Хьюберта і Формамантасми. Судді оцінюють інновації, естетичну красу, матеріали і корисність для всієї планети кожного проекту.
Номінація «Кращий інтер'єр приватного будинку»

> Captain Kelly's Cottage, студія John Wardle Architects, Австралія - ​​реконструкція старого, занедбаного котеджу 19 століття на острові Бруні.
> Maison du Parc, від La Shed Architecture, Монреаль, Канада

> A White House, RIGI Design, Шанхай Китай - 3-поверхова в білому кольорі резиденція в щільно заселеному районі в Шанхаї спроектована дуже просторим і світлим.

> Триплекс At Sant Antoni, дизайнери Valentí Albareda Tiana, Барселона - використовувався раніше для зберігання бананів, імпортованих з Канарських островів, а потім був підданий бомбардуванню під час громадянської війни в Іспанії. Зараз це сучасне житлове приміщення з ностальгічними нотками 20 століття.
> Bavaria Road, проект від бюро West Architecture, Лондон.
Номінація «Кращий інтер'єр квартири»

> Hidden Tints, Note Design Studio, Стокгольм, Швеція - тепла палітра і поєднання матеріалів визначили цей інтер'єр як один з кращих, в результаті вийшло гармонійний простір.
> Loft Panzerhalle, Smartvoll, Зальцбург, Австрія
> Lapa Apartment, дизайнерська студія Gameiro, Лісабон
> # 7 Southlands, by Squareworks, Мумбаї

> Chapter Kings Cross, by Tigg + Coll Architects - відкритий простір для студентів з кафе і спортзалом.
Номінація «Інтер'єр самого маленького будинку»

> Pump Station, дизайнер Johnson Naylor, Великобританія. Насосна станція була побудована під час Другої світової війни як насосна станція для відправки палива, тепер вона була авантюрно перебудована і перетворена в заміський будинок.
> We Are The Remix, автори - MUSEEA, Гетенбург, Швеція.

> XS House 2018, від Phoebe Sayswow Architects на Тайвані - це проект дуже маленького будинку 33 квадратних метра, простір в якому вдало оформлено за рахунок зміни висоти підлоги в різних зонах

> Refettorio Felix, автори - студія Studioilse, Лондон.

Поділитися:
Товари з вітрини