Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Ефектна інсталяція від Bvlgari на Milan Design Week 2018

23.04.2018

Вперше в історії Міланського тижня дизайну брав участь модний будинок Bvlgari, який представив досить масштабні інтерактивні інсталяції свого проекту Reinventing Design Rules, притому відразу на трьох дизайнерських майданчиках столиці моди та дизайну - Мілані. В основі проекту Reinventing Design Rules від Bvlgari були укладені три ключові принципи бренду: колір, модульність і матеріали. Інсталяція справила неймовірний ефект на кожного, і гіпнотично занурювала в візуальну пригоду: всі частини демонстраційних об'єктів захоплююче кружляли і світилися.
У дизайнерському районі Brera була встановлена інсталяція гігантських розмірів - 1000 кв. м. Об'ємні простори ззовні були представлені в трьох інтерпретаціях. Авторами установок виступили чилійський художник Іван Наварро (Ivan Navarro), Кортні Сміт, архітектурне бюро MVRDV з Нідерландів, про який ми вже писали в попередніх статтях, і італійська архітектурна студія Storage Associati.

Інсталяції переносять глядачів у абстрактний футуристичний всесвіт, який зображує суть всього мистецтва і дизайну бренду Bvlgari - руйнування правил і створення нового світогляду.

MVRDV своєю творчістю інтерпретує знаменитий браслет Serpenti. Численні різнокольорові «стільники» і дзеркальна підлога дуже нагадують ефект калейдоскопу.

Зелені і червоні неонові вогні світлової інсталяції Івана Наварро утворюють гіпнотичну павутину. Усередині численних кубів художник демонструє як йдуть вдалину яскраві промені в «кімнати».

В саду готелю Il Giardino був розміщений полірований дзеркальний куб з гіпнотичним чорно-білим візерунком, всередині знаходилася інтегрована фотокамера, що знімає всіх бажаючих зі швидкістю 36 кадрів в секунду.
Третій об'єкт проекту Reinventing Design Rules для Міланського тижня дизайну знаходився в фірмовому бутіку Bvlgari на Віа Монтенаполеоне.

Простір фірмового бутика, оформлений в чорно-білій геометричній концепції, продемонстрував відвідувачам бачення розкішного життя італійців - dolce vita.

Також на Віа Монтенаполеоне було представлена чарівна колекція ювелірних прикрас від Bvlgari - B.zero1, що нагадує обриси родзинки Риму - Колізею.

Поділитися:
Схожі статті