Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Natuzzi і її нова колекція меблів Harmony Maker

26.05.2018

Natuzzi випустила нову колекцію меблів «Harmony Maker». Нова концепція фабрики закликає не турбуватися про поєднання меблів в інтер'єрі, так як про це подбає бренд Natuzzi. Таким чином, колекція Harmony Maker являє 20 інноваційних розробок для вітальні, спальні і кухні, а також набір елегантних аксесуарів для дому. Для нових дизайнерських рішень фабрика привернула іменитих дизайнерів.
Наприклад, диван Ido і крісло-реклайнер Ilia створені талановитим архітектором Мауро Ліппаріні. У них стильний і практичний дизайн, який несе меседж бути впевненим і привітним господарем свого будинку.
Клаудіо Белліні пропонує в вітальню софу La Scala. Її аристократичний вид з італійським шиком перенесе вас на заміську віллу в сонячну Тоскану. Крісло Note підходить як для робочого кабінету, так і для вітальні.
Для любителів ретро стилю фабрика спільно зі Studio Memo випустила 2 моделі диванів - Svevo і Herman, названий на честь книги «Мобі Дік» про білому кита.
А сучасний дизайн дивана Philo, рекламна компанія якого переносить глядача в Альберобелло, доповнить будь-яку вітальню і стане улюбленим місцем для відпочинку всієї сім'ї.
Компанія Natuzzi створена в 1959 році в південному італійському регіоні Апулія. Шкіряні дивани швидко завоювали популярність своїм комфортом, м'якістю і демократичною ціною у всієї аудиторії, тому фабрика відкрила офіси і представництва в багатьох країнах, а з 1980 року бренд представлений також і в США.
Колекція меблів і аксесуарів Oceanographer від дизайнера Марселя Вандерса (Marсel Wanders) представлена ​​в цьому році ан виставці Salone del Mobile, в якій він пропонує поміркувати над відтінками моря і контрастом із сушею.
Президент компанії Паскуале Натуцці мріє, щоб у всьому світі цінували італійські риси, красу і якість будь-якої продукції під знаком «Made in Italy», тому строго контролює всі етапи виробництва.
Останнім часом компанія Natuzzi випускає не тільки дивани та крісла, а й корпусні меблі, різноманітність предметів декору: світильники та вишукані вази, що нагадують арт-об'єкти. Нестандартний дизайн металевої лампи Vico, представленої в рамках Salone del Mobile, доповнить інтер'єри в стилі модерн і арт-деко. Її плавні лінії і геометрична форма додадуть естетичної елегантності в інтер'єрі.

Поділитися: