Магазин меблів №1 в Києві
Обране

4 травня працюємо з 10:00 до 18:00
5 травня – ВИХІДНИЙ ДЕНЬ
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Ліванський дизайнер Річард Ясмін

05.07.2018

Ліванський дизайнер Річард Ясмін (Richard Yasmine) вважає, що дизайн повинен бути простим і сміливим, що це повинно бути злиття експериментального досвіду з професійним ноу-хау. Він використовує сучасний підхід, дотримуючись традицій ліванської культури і використовуючи технології, свою фантазію і сприйняття простору.
Колекція меблів WONDERWOOD.
Він народився і виріс в Бейруті, закінчив Ліванський університет з дипломом майстри мистецтв в 2003 році і з тих пір почав працювати концептуальним дизайнером для багатьох компаній в Бейруті, Мілані, Дубаї і Досі. Останнім часом, працюючи над своїм дизайном, співпрацюючи з іншими близькосхідними майстрами, він використовує традиційну різьблення і маркетрі на грубих матеріалах, таких як дерево, метали і натуральні камені, прагнучи зберегти рівновагу між традиціями і модними тенденціями.
Гламурна колекція «Glory Holes» як ювелірний виріб для домашнього інтер'єру. Столики виготовлені з мармурової плити сорти «statuario», поліровані з латуні золотим кольором ніжки додають композиції елегантність і розкішну. Вдале поєднання білого мармуру і золотий латуні підкреслюється контрастом чорного фону.
Колекція кавових столиків у вигляді кнопок «Clou».
«WAKE UP CALL» - це випущена в обмеженому тиражі серія настільних ламп у вигляді покинутих пташиних гнізд.
Структура світильника складається з латуні і видуває вручну піскоструминних ламп. Він вибрав 3 природних каменю, які відіграють важливе, на його думку, значення і передають енергію Землі: берил, чорний турмалін і кварц.
«Люди можуть відчувати занепокоєння навколишнім середовищем, але є ті, яким необхідно вжити швидкі дії в збереженні навколишнього нас природи. Ми можемо підвищувати обізнаність про екологічні проблеми наші громади і наполягати на такій політиці, яка захищає природу. »- повідомляє своєю колекцією дизайнер.
Серія меблів від Річарда Ясміна - це стільці і ширма з вітражними вставками в пастельних тонах блакитному і ніжно-рожевому, які своїми лініями і вигинами повторюють склепіння арок. Легкість і витонченість додає меблям ще й декорація шовковими шнурами і рожевим мармуром. Річард Ясмін стверджує, що отримує своє натхнення від робіт багатьох відомих дизайнерів і художників, таких як Ле Корбюзьє, Тадао Андо, Аніш Каппор, Рей Кавакубо і Йоджі Ямамото.
Річард Ясмін брав участь у багатьох міжнародних конкурсах і отримав безліч призів і премій, представляючи свої колекції на виставках в Парижі, Мілані та Нью-Йорку. Він член асоціації професійних художників, викладає в багатьох школах мистецтв технологію дизайну. Його роботи в області концептуального дизайну були опубліковані в місцевих і міжнародних журналах.

 

Поділитися: