Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Експерт з декору англійського інтер'єру Ніна Кемпбелл

05.05.2018

Ніна Кемпбелл (Nina Campbell) - експерт з дизайну англійського вікторіанського інтер'єру і арт-деко. До її порадою і витонченому смаку в дизайні вдаються зірки і аристократи, в тому числі Стюарти і члени герцогською сім'ї йорском.
Народжена в родині баронетів і дипломатів Кемпбелл в 1945 році, Ніна провела своє дитинство в Шотландії і вже в 19 років захопилася дизайном, ставши ученицею і асистенткою Джона Фоулера в його текстильної компанії Сolefax & Fowler.
Зараз Ніна Кемпбелл в свої 73 роки продовжує виробляти під власним брендом меблі, текстиль і шпалери для фабрики Osborne & Little, килими та інші предмети аксесуарів. Вона також публікує книги про дизайн і займається благодійністю.

Шпалери від Ніни Кемпбелл колекція Farfalla, Osborne & Little.

Диван Double Lehmann

Шпалери, колекція Swan Lake (Лебедине озеро)

Шпалери серія Stradivari


Поради щодо створення інтер'єру в англійському стилі від декоратора Ніни Кемпбелл:
1. Якщо вам потрібні у вітальні стільці, то краще стільця "Чиппендейл" нічого не знайдете.
2. Не забувайте використовувати шінц - бавовна з яскравим фантазійним малюнком у вигляді гербарію. При цьому можна комбінувати різні текстури текстилю, але краще не поєднувати різні орнаменти та візерунки, - це спровокує занадто строкату колірну гамму, що обтяжить і зіпсує декор інтер'єру.
3. Будь-який класичний інтер'єр майстерно доповнить принт з ботанічної тематикою - квіткові композиції, птиці, листя і риби створять ніжну романтичну ноту в суворої консервативної класики.
4. Крім дзеркал, розташованих у формі букви Г, візуально збільшити простір допоможе лакований стелю, який також відображає світло.
5. Для їдальні в англійському стилі найоптимальніший колір - це червоний.
Традиційний англійський стиль для їдальні від Ніни Кемпбелл.
6. Жоден англійський інтер'єр не обходиться без бібліотеки. Я раджу обов'язково оббивати її дерев'яними панелями, а якщо книг мало, то потрібно встановити шафи - обманки, що імітують велику бібліотеку.
7. Ніщо так не підкреслює вікторіанський англійський стиль, як ковані вироби. Дзеркала в мереживних металевих рамках, столики на витіюватих ніжках, навіть ворота створюють справжню англійську казку!

Поділитися:
Товари з вітрини