Магазин меблів №1 в Києві
Обране

Працюємо з 10:00 до 20:00 без вихідних.
Тільки з питань оренди 050-750-75-46

Блог

Cristallerie Saint Louis і їхня колекція від Ное Дюшофур Лоранс

26.06.2018

Cristallerie royale Saint-Louis - французький виробник розкоші з кришталю, який почав випускати свою першу продукцію зі скла ще в 1586 році, а зараз фабрика виробляє меблі, світильники і аксесуари для інтер'єру.
З 1995 року мануфактура Cristallerie royale Saint-Louis, наділена грамотою короля Людовика XV в 1767 р, належить до групи компаній Hermès і раніше, покладається на уяву талановитих дизайнерів, які впроваджують нові формули використання в дизайні кристалів кришталю.

Колекції красивих прикрас для інтер'єру в 24-каратном золоті або платині кришталевих ваз, столів, люстр і канделябрів збагачені творіннями Еріка Гайзера, Ерве ван дер страется, Іонни Ваутрін, Хосе Леві, Кікі ван Ейка, Ное Дюшофор-Лоуранс, Паола Навоне та інших.

У 2017 році бренд Saint-Louis представили колекцію Folia, яка відображає чотири вірші природи і особливо - любов до лісу, що резонує формула Гастона Бачелара: «Ліс - це стан розуму».

Над цією колекцією працював два з половиною роки французький дизайнер Ное Дюшофур-Лоранс (Noé Duchaufour-Lawranсe).

З гранованого кришталю з ромбоподібним рельєфом у вигляді листя представлені дзеркала, люстри, книжкова шафа, свічники і келихи. Також в лінійці Folia була використана деревина ясена, щоб підкреслити єдність з лісом.

У темряві кришталеві абажури створюють фактурну гру відблисків світла.
Для дизайнера Ное Дюшофур-Лоранс це не перша грандіозна співпраця з метрами дизайну. Для Galerie de Sèvres він розробив унікальний фарфоровий стіл, хоча якщо точніше, то це можна назвати стіл з порцелянової вазою замість ніжки.

Елегантна гладка поверхня і фарфор підкреслюють досконалість ручної роботи.

Оригінальна майстерність дизайнера проявилася в колекції для компанії «La chance», в якій він представив софу «Borghese Sofa» і в такій же стилістиці кавовий столик.
Для китайської компанії ZaoZuo, що вийшла на європейський ринок, Ное також створив лінійку м'яких крісел і диванів в мінімалістичному стилі, для Fasem International - серію стільців, для Сeccotti collezione - стіл Manta в стилі модерн, а для італійського лідера на ринку освітлення Artemide - колекцію світильників.

Стіл Manta з американського горіха для Ceccotti collezione
Він також співпрацював з Baccarat, Swarovski, Zanotta, Сесcоtti, Ligne Roset, YSL. А для автомобільного концерну Ford Ное Дюшофур-Лоранс спроектував новий вид автомобіля Mustang, який був випущений лімітованим тиражем і в рекламі якого він сам і знявся.

Поділитися: